Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmate
tag
Igen, falra is felszerelhető, mert forgatható a talpa.
Én nem fúrnám ki a talpat. Ha egy 30-40-es tiplit befúrsz a falba, ezeket a könnyű szateliteket meg se fogja érezni. Emelett tiszta megoldás és még a garancia se veszik el.
A hátsó hangszórók kábele 4 méter, a frontok 140 centisek.
Azóta már én is megtoldottam a 4 kábelt rendes hangfalkábellel. közben sajnálkoztam még egy sort amiért nem lecsatolhatóak a kábelek...
[Szerkesztve] -
-
kozmate
tag
540-es lett végül.
A hangja szép (viszonyítási alapnak a másik szobában lakótársamnak van egy z5500).
Ami nem tetszik, hogy rövid a kábel, de ez nem is lenne gond ha csiptetős lenne, vagy legalább nem fix, hanem rca aljzattal csatlakozna a hangfalhoz is.
Nincs nagy szobám, de az asztal mellé rakva a subot, a jobboldali front kábele nem éri el az asztal másik sarkát, lehet kb 1,5m, a két hátsó meg... még kellene két méter legalább, hogy kényelmesen, ne a padló közepén kelljen lefektetni a kábelt. Majd vennem kell kábelt.
DTS tesztlemez a jelenlegi szerecsétlen hangfalelrendezéssel is szépen szól, a sub nem recseg vagy dohog, hanem hang jön ki belőle.
Más nem jut eszembe. -
kozmate
tag
Remélem nem baj, ha ide is beírom:
Egy okos ember segítene nekem dönteni? x-530 vagy x-540? Nem sok különbség van, az 540-nek egy picit nagyobbak a hangfalai, meg van vezetékes távirányítója. Nekem kinézetre mindkettő teszik. Árban 1500Ft most a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- EAFC 26
- Milyen routert?
- E-book olvasók
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Gigabyte H310M-S2H R2.0 / Gigabyte B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest