Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
-
semetka
őstag
Persze megértem. Alattunk is volt régebben csecsemő és akkor megbeszéltük velük mikor van fent és akkor odacsavarhattam. Én sem hallgatnám fullon mikor alszik.
Mennyire vagyok megelégedve? Teljesen. Nem számítottam ilyen jóra. Filmeknél nagyon jó a térhatás, a basszus az feles álláson is tökéletes élményt nyújt. Zenére is kiváló, a közép és magastartomány nagyon rendben van. ( Zenére amúgy a sztereó a legjobb, ezzel én is egyetértek mert van hifim is de azért ezzel is nagyon jó zenét hallgatni.) Az árát simán megéri, örülök hogy van kisebb pénztárcás embereknek is ilyen korrekt hangfalszett. -
semetka
őstag
Megjött a cucc. Nem is tudom hol kezdjem....
Olyan kicsit dobozba jött hogy csak néztem, jól ki volt használva a hely benne. Utánna jött egy kis dugdosás meg beállítás.
Eszméltlen milyen erő van benne. A basszus csak félig van feltekerve mert maxon sztem sok a mély, magas és középhangok tökéletesek, nagyon szépen szól. Ha sztereón csatlakoztam rá akkor a 3D sztereó funkció kapcsol be ami sztem nagyon jó lett. Hasonló mint az x-540 mátrix módja de annál jobb sokkal. Ilyenkor a két első és a center nyomja a zenét + az énekes hangját a hátsók meg csak a zenét. Hangerő az nagyon szépen adagolható eddig még csak félig tekertem fel de már ott nagyon szól, nem tudom maxxon hogy szólna.
Na ennyit a beszámolóról, remélem más is vesz majd ilyen rendszert. -
semetka
őstag
Sziasztok.
Gondoltam nyitok ennek a hangrendszernek is egy topikot, itt ki lehet vesézni. Esetleg van aki hallotta már szólni? Nekem kedden jön meg, utánna tudok nyilatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Villanyszerelés
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest