PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Persze megértem. Alattunk is volt régebben csecsemő és akkor megbeszéltük velük mikor van fent és akkor odacsavarhattam. Én sem hallgatnám fullon mikor alszik.
Mennyire vagyok megelégedve? Teljesen. Nem számítottam ilyen jóra. Filmeknél nagyon jó a térhatás, a basszus az feles álláson is tökéletes élményt nyújt. Zenére is kiváló, a közép és magastartomány nagyon rendben van. ( Zenére amúgy a sztereó a legjobb, ezzel én is egyetértek mert van hifim is de azért ezzel is nagyon jó zenét hallgatni.) Az árát simán megéri, örülök hogy van kisebb pénztárcás embereknek is ilyen korrekt hangfalszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Okos Otthon kezdőknek
- E-roller topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs