Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Veszel egy nagyon jó hangkártyát és nem analógon akarod használni?
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére

-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ezért nem veszek a Mediamarkban komolyabb elektronikai terméket. Az eladó meg természetes, hogy azt fogja mondani, hogy ez a kedvencük.
Maybourne: A Logitechet 72500Ft-ért vettem, a Geniust 21500Ft-ért. A Geniussal 3 év alatt semmi probléma nem volt.
-
Turbolada II
őstag
válasz
APC ADAM
üzenetére
Azért ha 3 naposan tönkremegy az elég "gáz".
Normális ST alig van, sokszor elszáll a biztosíték, újabban sok végfok tönkremegy stb... Nekem normálisan összerakott első szériás Geniusom volt ár/tudás arányban nagyságrendekkel jobb a Logitechnél. A Logitech hangját pedig nem értem miért kell dicsérni ha egyszer nem jó. Játékra, filmre oké, de zenére csak korlátozottan alkalmas. Magas, közép nincs, a mély pedig még ezeket is elnyomja, ha bizonyos hangerő felé van tekerve. Viszonylag összeszedett hangképet csak nagyon levett méllyel lehet elérni. A Sennheiser HD555-ösnél is ezt vettem észre, csak sokkal kisebb mértékben. Még szerencse, hogy zenére van normális sztereó hangtechnikám. -
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem lesz annyira sok.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
-
Turbolada II
őstag
A mélysugárzó drótkoszorúja sem sokkal vastagabb, mint a többi hangfalé.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Miért nem nekem is olyannal működik.
Vagy valamelyik végfok ment meg, vagy az emlegetett Cirrus Logic alkatrész.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Ursache
üzenetére
Optikainál teljesen mindegy, hogy milyen hangkártyát használsz, ergo teljesen felesleges volt Xonar-t venni, feltéve ha csak optikain kívül mással használod. A Logitech DAC-ja pedig eléggé sótlan hangzást biztosít, szóval én inkább az Audigyre bízom a feladatot. Szereintem ez a sorrend optikai<koax<analóg.
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
A KX. Az a probléma vele, hogy sok tüc-tücön nevelkedett embernek nem jön be. Az optikai és koax olyan sótlan, lélektelen az analóghoz képest, hogy csak na. Ja és a KX csak 7 mega.
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
A buherált driver nem Youpax? A KX-et próbáltad már?
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon sok helyen borzalmas az akusztika. Az Arénában viszonylag jó a hangzás, a Syma-ban viszont rettentő rossz.
-
Turbolada II
őstag
válasz
cickanyalien
üzenetére
Asus Xonar DX.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Így van én erőltettem. A hangkártyám jobb hangminőséget biztosít mint a Z5500 DAC-ja.
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
"deh"

-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A 200 Hz az nagyon sok. 40-120Hz-ig sokkal szimpatikusabb lenne.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Szerintem 360W-nál még a tekercs is kigyulladna. Bár a Somogyi féle """360W"""
meg se kottyanna neki. A mélyládában most milyen hangváltó van (ohm, vágási frekvencia)? -
Turbolada II
őstag
válasz
Tuco78
üzenetére
Vicces, hogy pont te beszélsz minőségről, amikor egy hete egy öszvér technikát akartál magadnak összerakni.
Szerintem ennél sokkal jobb új 5.1-et 70K-ért (én ennyiért vettem) nem igazán kapsz, a normálisabb erősítő+hangfal összeállítás meg 150K-nál kezdődik.
A használt erősítőt pedig szívesebben veszek mint hangfalat (kitudja mit kapott az előző gazdájától). -
Turbolada II
őstag
A Z5500 is jó lenne fadobozos+csipogós hangfalakkal. Úgy már szerintem sokkal jobb lenne zenei felhasználásra.
-
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Elvileg.
Gyakorlatban viszont egyik széria sem megbízható. De legalább a Logitech nagyon korrektül kezeli a jótállást. -
Turbolada II
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Iszonyatosan sok áramot használtok. Nálunk az áram 9-10e Ft havonta. A 30e sehogysem normális érték. A villanybojlert meg hajintsátok ki.
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Zenében is csak a két első szól?
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Első körben drivert újra kellene telepíteni.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Perillustris
üzenetére
D osztályú erősítő hajtja? Azt mélynyomókhoz használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Robotporszívók
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Normális ST alig van, sokszor elszáll a biztosíték, újabban sok végfok tönkremegy stb... Nekem normálisan összerakott első szériás Geniusom volt ár/tudás arányban nagyságrendekkel jobb a Logitechnél. A Logitech hangját pedig nem értem miért kell dicsérni ha egyszer nem jó. Játékra, filmre oké, de zenére csak korlátozottan alkalmas. Magas, közép nincs, a mély pedig még ezeket is elnyomja, ha bizonyos hangerő felé van tekerve. Viszonylag összeszedett hangképet csak nagyon levett méllyel lehet elérni. A Sennheiser HD555-ösnél is ezt vettem észre, csak sokkal kisebb mértékben. Még szerencse, hogy zenére van normális sztereó hangtechnikám.