Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Turbolada II
őstag
Nem vagyok paranoiás, a legtöbb Logitech termék jó, de ez a Z-5500 egy nagyon felejtős eresztés.
-
Turbolada II
őstag
Én is pontosan így vagyok vele, hatalmas csalódás. A mély hangereje egyszerűen botrányos, félek minden újabb szériás Z-5500 ilyen. A beállításaim nekem is ugyanolyanok. Nem igaz hogy egy 25 centis hangszóró TDA 7294-es híddal, ekkora bass-reflex ládában ekkorát szóljon. Lehet szívatják a magyar vásárlókat? Akik 2 db műanyagdobozos 2000 Ft-os teszkós szutykokról hallgattak eddig zenét, azoknak tényleg "brutális" lehet a mély, de ennél a házilag épített MNC mélyládám nagyobbat szól. Állítom hogy az X-530-as mélyét oda lehetne tenni emellé.
-
Turbolada II
őstag
Valakit érdekel a Z-5500 szétszedve? Webkamerával meg tudom mutatni ha valakit érdekel.
-
Turbolada II
őstag
Megjött az új ST vezérlő, PID743-mas mint az első. Szebb a kijelző mint a másik 2-n, de a tekerőgomb egy picit szorul rajta. Nem hiszem hogy új, de ajándék lónak ne nézd a fogát. Érdekesen fest egymás mellett a 3 ST vezérlő

-
Turbolada II
őstag
Ne csak panaszkodjak most hallgattam meg egy gyári CD-s Enya albumot (Watermark) cseppet leesett az állam. Fantasztikusan szól. Rajtam kívűl más is szokott teljes sötétben zenét hallgatni?
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Nálam 2-4 kocka között olyan mintha a szatelitekból jönne a mély. 200 Hz alatt a fül a különböző irányvektorokat nem tudja úgy érzékelni. Nagyobb hangerőnél azért meg lehet állapítani hol van a sub elhelyezve, de 2-4 kocka mélynél (fő hangerő:4) határozottan olyan érzés mintha a 4 kis hangdobozból jönne a mély.
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Így van. Nem mekkent meg semmi, az első bekapcsolás után is ugyanígy szólt. Eleve gyenge az egész. Pedig a mélyet elvileg egy TDA 7294 IC híd hajtja (2X70W) és torroid trafó van benne. Ezt a saját szememmel láttam. 4 db végfok IC (TDA7294) az egyik oldalon 3 másik IC a másik oldalon. A mélysugárzónak elég vékonyak a kábelei. Master vol. 75% wave 80% bass:50% treble: 60% eq-t nem használok, ST-n fő hangerő: 4 kocka mély: 10 kocka. Simán meg lehet mellette maradni, így egész kellemes hallgatni. Viszont ahhoz hogy ütős mély legyen a fő hangerőt 10 kockáig fel kell tekerni (nem a mélyet mert az mindig 10 kockán van), de ez már embertelen hangerő.
-
Turbolada II
őstag
Youtube-on hangnyomásmérővel mérték, hogy a Z-5300 legyőzi a Z-5500-at. Hallottam már Z-5300-at és jobban meggyőzött mint a Z-5500. Azt hittem hogy a Z-5500 felülmúlja a Z-5300-at.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
A Geniust nem mertem feltenni 1/2 hangerőig, az az én fülemnek már nagyon sok volt. Leghangosabb állás 10.30 óránál volt, ami még nem ment a mély rovására. Ja és vatelinnel utólag ki lett bélelve így nem mondható hogy dobozhangja volt. A mély potmétere 1/2 állásra volt belőve.
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Ha harmadszorra is ilyen lesz biztos süket vagyok, mint az a kb. 5-6 ember akinek hasonló problémája van. Digitális adatfolyamról használva a rendszert elegendő a mély. DTS koncertalbum korrektül szól rajta. A zenékkel viszont nem tud mit kezdeni. Audigy 1-essel is ki lett próbálva és ott is ugyanez volt. "111863-0436R" Nekem egyik rendszeren sem szerepelt sorozatszám, csak a PID kódszám. Emberi hangerőn (3-5 kocka hangerőn) szeretek zenét hallgani, úgy hogy ezt a mély normálisan kiegészítse. Nem szeretem, ha a mély a domináns, de a hiánya sem kellemes. A tiédnek mi a PID kódja? Lehet hogy érkezett 1-2 hibás széria az országba?
Az sem lehet véletlen hogy a mély problémáját leszámítva is mennyi probléma van az újabb szériákkal. A biztosítékkal néhány kivételt leszámítva szinte mindenkinek volt már problémája. Nálam 5 hónap alatt 3 biztosíték mindkét Z-5500-on? 4 embernél probléma a háttérvilágítással? Ez nem lehet véletlen.
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Ehhez be kellene bizonyítani hogy nem vagyok egyedül, ha néhányan csatlakoznának hozzám akiknél a fent említett problémák előfordultak én vállalnám az igazunk bebizonyítását. Egyébként nekem PID743-as és R808-as Z-5500 van és eddig mind a kettővel volt probléma, az első el is halálozott a 4. napon!!!
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Ilyen volt a Genius 5.1-em is. Csak az a szekrényen lévő dobozokat verte le folyamatosan. Annyira kevés jelet kap a mélyláda, hogy az már szörnyű. Legalább 25 kockás mélynek kellene lennie a 10 helyett, hogy a mélyet rendesen lehessen vezérelni. A 10 kocka mély egy közepes hangerőnek, kis hangerőn még annyinak sem felel meg.
Csak olyan zenéknél szól normálisan amelyekben túlzott mély van, a Genius esetében ezeknél a számoknál le kellett venni a mélyet.
-
Turbolada II
őstag
"akkor nincs mas otletem
mellesleg szerintem nem tolja el a hangkepet , vnem is ertem mire gondolsz igazabol
DE teny ,hogy mas lejatszokban nekem is keves a basszus , szinte elvezhetetlen...x-bassal viszont odabasz de rendesen. Ezert is hasznalok kizarolag jetaudiot"Ezt sem én írtam. Jetaudioval normál állapotban élvezhetetlen mély, X-bassal jó de az nagyon torzít! Alaphelyzetben miért nincs mély?
-
Turbolada II
őstag
Szia!
"Ugyanez a probléma.
Annyit hozzátennék, hogy elmúlt napokban, volt alkalmam maxra feltekerni a kütyüt, és a thx-es jurassic parkot meghallgaattam, ott rendesen jött oldalt levegő is, és szólt is rendesen.De 6-os kocka alatt semmi mély szinte.
Nekem kx driver volt xp alatt, ott piszkáltam az első hangerőt, akkor mind a 6 hangszóró hangosodott, de kb annyit, mintha plusz 4kockát tkertem volna feljebb, pedig csak +12db-t adtam nekik, de mély/center, hátsókra külön nem reagált, ugyanakakor, 6ch direct, anaologon 5.1-es dts filmet szépen 5.1-ben tolt.Szóval a jelet jól kapja, de zenét le se szarja.Vistám van perpill, kx driverrel nem szól csak a center, és a mély, akármitcsinálok, creative gyári cuccával most okés úgy ahogy, de geniusom továbbra is erősebbnek tartom.
Azt akartam csinálni, hogy a genius mélyre rákötöm logi szateliteket, de az egy 110w-os kis sz@r erősítő, itt meg csak a szatelitek 200w.....
Szóval jólbenéztem én ezt a logit....."Ezt nem én írtam, hanem egy másik elkeseredett Z-5500 tulajdonos.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az újabb Logitechek ezek szerint szériahibásak: biztosíték, ST háttérvilágítás halála, gyenge mély.
-
Turbolada II
őstag
Kinek van még problémája a mély hangerejével?
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Aki nem érti az iróniát.... inkább nem folytatom.

Még az X-530 mélyládáját is odatenném mellé kis és közepes hangerőn. Nemhogy a Geniust. A Genius nagy hangerőn is lenyomja a Logitechet hangerőre, nem minőségre. -
Turbolada II
őstag
Nincs valakinek eladó fadobozos Geniusa a régi szériából? Beszámíthatná a Z-5500-amat.

-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Akkor a Creative Audigy 2 és a Foobar túl gyengének bizonyulnak. Nem baj, akkor veszek egy E-Mu 1212m hangkártyát 35000-ért és pár tízezerért normális lejátszó programot.
Ugyanezekkel a beállításokkal az Onkyo TX-7630-as erősítőm és a házilag készített MNC mélyládám, a Sennheiser HD-465-ös fülesem érdekes módon jól szól. Ezek szerint a méltóságos Z-5500-nak nem elég az Audigy és a Foobar lejátszó.
-
Turbolada II
őstag
Jó neked. Kedves PID R743, R808 tulajdonosok indítsuk kampányt az alacsony hangnyomású Z-5500 ellen. 100 dB fölötti hangnyomást akarunk!
Az durva hogy a régi fadobozos Genius lenyomta hangnyomásban és hangerőben a Z-5500-at. Mondjuk a Genius SW HT-5000-nek sincs semmi mélye az elődjéhez az "ős fadobozos Genius"-hoz képest. -
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nekem van egy 32 éves erősítőm (Wega ADC-2), annak szokása ellövöldözni a biztosítékokat.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Úgy nézem te nem szereted a "püffögős" mélyet, 125 hz-nél -7,7dB? Egyébként nekem a 80 Hz környéki mély a kedvencem.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Helló
Mekkora szobád van?
A hangkártyádon a subfwoofer voluméval tudod állítani a mélyet? -
Turbolada II
őstag
A JBL SCS 178-ra gondolsz? Eredetileg én is olyat akartam, de 4 Ohmos és nem lehet hozzá találni 4 ohmos erősítőt. 6-8 ohmos erősítőkkel árulják, ami szerintem nagy felelőtlenség, ha találnék elérhető árú 4 ohmos erősítőt beruháznék egy JBL-be. Hallottam a Media Marktban és elmondhatom, hogy a Z-5500 a közelében sincs. Mondjuk nem egy kategória a két rendszer.
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Éppen ez a lényeg: normális hangkép úgy hogy a bass/treble-hez és effektekhez se kelljen hozzányúlni. "Kipróbáltam és valamennyit tényleg segít, de torzít is rendesen ez az X-Bass effekt."Nem a dübörgés a lényeg, de alapból kb. 0 mély van. És nekem már sokan panaszkodtak a mély hiánya miatt, főleg privát üzenet formájában. A cutoff frequency bekapcsolása csak ront a helyzeten.
"De igen, azért van, csak ami elektromos hálózatra van kötve, annál előfordulhat akár ez is. Mindenesetre nem kéne neki."
10-ből 5 embernek volt már ezzel problémája. A Genius 2 év alatt nem lőtt el egy darab biztosítékot se. Ez 5 hónap alatt 2-t is.
-
Turbolada II
őstag
válasz
eszement25
üzenetére
Nekem ebben halt meg az első Z-5500. Biztosítékcsere után se kép, se hang. A 2. Z-5500 is lőtt már el biztosítékot, ettől függetlenül a Soundtouch háttérvilágítása is meghalt. Olyan a minőség mintha valami Dacia lenne.
-
Turbolada II
őstag
válasz
üzenetére
Eddig ez a 2. Z-5500 és ugyanolyan gyenge a mély mint az elsőnél. Más hangkártyával is ki lett próbálva, szóval nem ez a gond. Maximumra feltekerve 4-5 kocka hangerőnél is csak mutatóban van mély. Az előző hangfalrendszerem "fadobozos" Genius volt, aminek a mélye hangerőre és nem minőségre keresztbe-hosszába lenyomta a Logitechet. Szerintem ez hatalmas szégyen a Logitechre nézve. A házilag épített MNC mélyládám nagyobbat szól ennél. A probléma az hogy a hangkártyáról nem lehet állítani a mélyet (subw. vol.), csak a bass/treblét lehet állítani, ha emelem a basst úgy jó is lenne, de így az 5 kis hangdoboz is megkapja azt a plusz mélyet, amit lehet hogy nem visel el. Pedig pont a mély miatt vettem nagyobb hangtechnikát. Hasonló mélyet úgy érek el mint a Genius, hogy a basst 80%-ra feltekerem és bass boostot adok neki. De akkor is milyen dolog ez, hogy egy nagyobb mélyláda nagyobb hangszóróval és nagyobb erősítővel ennyire gyenge?
Onnan tudom hogy nem képzelődöm, hogy a Genius a szekrény tetejét lévő alkatrész dobozokat néhány mp alatt leverte, ezzel meg a legkisebb dobozt (10X10 cm) is csak egyszer sikerült leverni, pedig ugyanabban a sarokban van elhelyezve a Z-5500 is. A Genius az alaplap, vga, dvd lejátszó, autórádió, hangszórók dobozát egyszerre verte le. Ha a Logitech is ilyen lenne, a mondat végén ott lenne a smiley.
-
Turbolada II
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Kipróbáltam és valamennyit tényleg segít, de torzít is rendesen ez az X-Bass effekt. Itt senki nem gondol arra, hogy mégsem a lejátszók hibásak és ennek a Z-5500-nak ennyire nincs mélye? A Geniusnak lehet hogy volt valamennyi dobozhangja, de hangerőre a mély 2X durvább volt.
-
Turbolada II
őstag
Helló.
Elment a Soundtouchon a háttérvilágítás. Valaki tapasztalt már ilyet? Nekem nincs szerencsém ezzel a rendszerrel. Nektek 3 kocka hangerőnél van mély? Nálam alig van, pedig a Soundtouchon a mély 10 kockára van állítva és csak az ST-ről lehet vezérelni. A fadobozos Genius kis hangerőnél is kellő mélyet adott. Itt meg a bass/treble állításával kell a mélyet adagolni (Audigy 2) ami a szateliteknek is ad mélyet. A Geniusnál szoftveresen is lehetet állítani a mélyet (subw. vol.) itt viszont nincs rá lehetőség. Az előző Z-5500 meghalt, a Logitech meg küldött egyet helyette, pedig elméletileg nem volt garanciás (rugós biztosítékfoglalatból letört egy kis darab). Az E-*igitalt kerülje mindenki, szemét banda. A Logitech eddig az egyetlen olyan cég amivel volt eddig dolgom, ami tényleg a vásárlók érdekeit nézi. Követendő példa a hozzáállásuk és ügyintézésük a többi cég számára.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nem hülye, mert azért sok dologgal tisztában van, csak nagyon ragaszkodik az S750-eséhez.

-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Már én is bekerültem a Z5500 vs. S750-es csatába, érdemes megnézni az okos hozzászólásaikat..
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Egyébként Edigitalis a legelvakultabb, ő szentül hiszi hogy a Creative 500W-os és 100W-on 0.1% THD-val rendelkezik.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Funkciók:
Beépített Dolby Digital, Dolby ProLogic II, DTS, DTS 96/24, WMA 9 Pro dekóderek
Széles tartományú frekvencia-menet a DVD-Audio és SACD lemezek számára
Hibrid végerősítő
Freescale 180 MIPS DSP jelfeldolgozás
Audio D/A konverter: 192kHz / 24bit
Fázisillesztés
11+1 DSP üzemmód
Éjszakai üzemmód
Loudness
Magas-mély hangszínszabályzás
Párbeszéd kiemelés
Auto háttér
Stream Direct
RDS-es AM/FM tuner 30 programhellyelA Pioneerban van dekóder, hangkártyának meg elég egy Audigy 2 is ami 10000 Ft. Így nem kérdés hogy a Creative helyett a JBL-t venném ugyanolyan ár mellett. A Logitech meg majdnem feleannyiért 70000FT vs 120000FT nem hiszem hogy rossz választás. A Cambride Audio meg a legalja a Hi-Fi-nek, arany áron.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Zsolt19
üzenetére
Helló.
"komolyan mondom hangosabb mint a volt Onkyo 501-es erősítőm az 6x85W-jáva. Szóval ez se igaz hogy kamunak van ráírva az 505W-t. Engem meggyőzőtt"
Ez azért van mert a mélyet egy TDA 7294-es híd hajtja ami 2X70W szinuszos teljesítmény lenne, ha nagyobb tápja lenne. Szerintem 100W teljesítmény körüli a mély. A szateliteknek meg olyan 15W juthat darabonként és a Logi Tangband gyártmányú hangszórói egész jó érzékenységgel rendelkeznek.Tehát maximum 200W összteljesítményű a rendszer összesen 4 TDA 7294-essel és torroid táppal. A Creativeban hiába van BASH STA575-ös végfok IC-je meg szép előerősítője, de egy nagyon kicsi táppal rendelkezik. Komolyan mondom 2X50W-os erősítőben láttam olyat utoljára. Ja és a házimozi erősítőd legjobb esetben is jó ha lead 6X40W-ot, nézd meg a hátulján mennyi áramot vesz fel. Egyébként nekem is Onkyo-m van TX-7630 2X70W v. 4X35W.
Ez a link a Creative tulajdonosoknak szól:
[link]
Tangband W3-871S
[link]
Tangband W4-644F
Csakhogy mi is mutogassunk 1-2 képet.
-
Turbolada II
őstag
Tangband WT 644F ez a pontos neve.
Nem vagyok egy hústorony de van tapasztalatom hangfalak cipelésében. Van 2 db saját készítésű darabonként 25 kilós hangfalam, ezekkel szoktam házibulikon részt venni amatőr, de lelkes hangosítóként. Ezeket egy Onkyo TX-7630-as erősítőről hajtom. Na ennek közelébe sem ér a Logitech hangereje.
http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/wt-644f.htm
Eddig 2db 5.1-es rendszerem volt (Ozaki, Genius) azok egész jól beváltak. Remélem a hangkártya lesz a hibás. -
Turbolada II
őstag
A Genius mélyládája 16.5-ös papírmebrános 100/50-es hangszóró, nyomókamrás bandpass láda, fele akkora mint a Logitech. 30W hajta. Reflexcsöve kisebb,de rendesen "szelel" TDA7296=30W
Logitech mélyládája bass-reflex 360/180-as Tangband W4 644-es hangszóró, reflexcsöve nagyobb, még nagy membránkilengésnél is kevés majdnem nulla légmozgást érezni a csőtől 10 cm-re. 2 db TDA 7294-es 2X70W hajtja.Holnap kipróbálom egy Audigy 1-essel és meglátjuk mi lesz.
Köszönöm a segítséget azokak akik hozzászólásaikkal megpróbálnak fényt deríteni a hiba okára.
-
Turbolada II
őstag
Nem hiszem hogy a Soundtouchon belül a hangerőszabályozás lenne a hibás. Mintha nem tudna mit kezdeni a mély jelével. Ott lehet állítani mélyet de maxra fel kell tekerni hogy jó legyen. Gondolom ez nem normális. Van mély csak nagyon kileng a mebrán és a reflexcsőből alig jön ki levegő, így érek el a Geniushoz hasonló mélyet.
-
Turbolada II
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Helló
Szól a mélynyomó csak az az érdekes hogy nem sokkal hangosabb mint a fadobozos Genius bandpass ládája. Viszonylag nagy membrán kilengésnél a reflexcsőtől 10 centire alig lehet érezni légmozgást pedig a hangszóró szemmel láthatóan nagyon dolgozik. A Genius még 10 centiről is beszívta egyszer az elé ledobott zoknimat. Normális ez hogy ennyire kevés levegő jön ki a reflexcsőből és hogy nem sokkal többet szól mint egy 16.5-ös 30W szinuszos teljesítményű erősítővel szerelt közepes méretű bandpass láda ? A mélyláda hangereje pedig a bass/treble állításnál erősödik a bass emelésével, ami ugye nem jó mert a szatelitek basszusát is növeli amik így könnyen károsodharnak. A subwoofer hangerő növelésével semmi nem történik, a bass redirection kikapcsolása meg mélyebb hangokat eredményez ahelyett hogy elhallgattatná a mélyet. Onkyo erősítőmet és Sennheiser fülesemet is kipróbáltam a hangkártyával ott jól működik a mély beállítása. Az Input: Direct Effect: 6ch direct, hátul is 6 ch directre van állítva, hangkártya 5.1-es beállítás Bass redirection bekapcsolva. Valami ötlet, vagy garancia? -
Turbolada II
őstag
-
Turbolada II
őstag
A centerrel semmi gond nincs. Nem hinném hogy a kábel vacakol. Az alaplapi 5.1-essel is kipróbáltam ott is erőtlennek tűnik a mély. Szó nincs arról (ahogy néhányan írták), hogy mondjuk a Soundtouchon fél hangerőn úgy hogy a sub 1/3-adra állítva szétzúzza a berendezést. Viszont ha be tudnám állítani a subwoofer volumét szerintem úgy már jó lenne.
-
-
Turbolada II
őstag
A fejhallgatóra visszatérve lehet azért szól szebben mert éjszaka használom teljes sötétben csukott szemmel.

-
Turbolada II
őstag
Nem a Soundtouchra gondoltam. Az Audigy 2-es szoftverében van bass és treble. Ott ha a basson állítok akkor az adja a hangerőt a mélyládának (aminek nem innen kéne irányítani a hangerejét) és a szateliteknek nem a subwoofer volume, mint ahogy kellene. Így a Soundtouchon maximum közelébe kell tekerni a mélyet hogy élvezhető legyen. "Ha szoftveresen babrálod, akkor feleslegesen több bass is kimehet a kis satelitekere, amik nem komálják." Ezt nagyon jól tudom éppen ezért van ezzel problémám. Így Remélem ez nem a Logitech hibája. Mert fülhallgatóval jól működött a hangkártya.
-
Turbolada II
őstag
Valakinek valami tippje a fent említett problémára?
-
Turbolada II
őstag
Most kipróbáltam a Sennheiser HD 465-ös fejhallgatommal, ott lehet szabályozni a mélyet a subwoofer voluméval. Egyébként szubjektív véleményem alapján a Sennheiser hangminőségben lenyomja a Logitechet.
-
Turbolada II
őstag
Másik probléma: Eddig észre sem vettem hogy az Audigy 2-ről nem lehet szabályozni a mélyet. Legalábbis a subwoofwer voluméval, a mélyláda basszusa akkor erősödik ha a master controlnál tolom fel a mélyet. Az input directre van állítva, az effect 6 channel directre a Soundtouch hátulján is 6 ch-re van állítva. A bass redirection be van kapcsolva. Valakinek ötlete van ezzel kapcsolatban?
-
Turbolada II
őstag
Sziasztok.
3 napja van nekem is Logitech Z-5500D hangfalrendszerem.
A "fadodozos" Geniusról váltottam erre, és egy dolog nagyon szúrja a szemem.
A Genius 1/3 és 1/2 hangerő között szólt úgy mint ez 3/4-ed hangerőnél. Audigy 2-essel használom a fő hangerő 75% a wave szint 70%. Az analóg kimenetet használom. Ha például DVD lejátszót vagy MP4 lejátszót kötök rá simán fel lehet tekerni maximumig és azon a szinten úgy szól mint a számítógép esetében harmad hangerőnél, pedig a DVD és az MP4 maximumra fel van tekerve. Kérdés: normális-e hogy ilyen "halk" analóg kimenetet használva vagy ennek ilyen a hangerőszabályozása hogy a teljes hangtartományt ki kell használni? Egyébként a hangja sokkal szebb mint a Geniusé, van tere a zenének, a mély is sokkal átütőbb a magashangok jóval tisztábbak, nem annyira kásás a hangzás. A torzítás maximum hangerőn is "jelentéktelen" a Geniuséhoz képest. Nekem egyébként úgy tűnik hogy a 4 db TDA7294-es IC ereje le van szabályozva. Még az is érdekes hogy a reflexcsőből nem úgy fújja ki a levegőt mint a Genius, annál más kis hangerőnél is lehetett érezni a légmozgást, ennél meg nagyobb mélynél sem lehet érezni szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest