Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Csak gondoltam visszajelzek nektek a tapasztalataimról. Korábban említettem hogy váltani fogok külön erősítőre és hangfal szettre. Időközben sikerült kiépítenem azt amit szerettem volna, illetve végül csak eladtam a Z-t itt helyben egy srácnak mert nem tudtam már hova rakni. Nyilván nem szeretnék ódákat zengeni hogy mennyivel jobban szólnak mint a Logi, de nem is lenne értelme, tekintve hogy kb 5x annyiba kerültek összesen, mint amennyiért eladtam a logit, pedig mindent használtan vettem. Viszont teljesen megértem azokat akik váltanak külön erősítő és hangszóró szettre valami nevesebb márkából, mert nyilván érezhető a minőségi ugrás, pedig higyjétek el mikor meg vettem több mint 10 évvel ezelőtt a Z-t azzal voltam hogy ettől egyszerűen nincs jobb... Hát van
DE és itt a nagy DE, talán azt mondom hogy 5x jobban nem szól mint a Logi, "csak"mondjuk 3x jobban, ami nyilván HiFi témában ez is óriási ugrást jelent hiszen vannak akik méreg drága hangszóró kábeleket vesznek apró hangzásbeli javulás miatt is, tehát ár/érték arányban talán nem mindenkinek érné meg.
Ettől függetlenül el nem tudom képzelni hogy tudott össze rakni egy ilyen jó összképet Logitech anno, tekintve hogy mennyire kicsik és egyszerűek a szatelitek. Nyilván a fizikát nem lehet becsapni, kb 4x akkora egy frontom most mint a logi frontjai, 2 utas, kevlár membránnal, alsó bass-reflex nyílással, súlyban is jóval nehezebb, nyilván más liga, pedig csak polc hangsugárzókat vettem nem is állókat.
Ettől függetlenül elképesztő hogy a logi kicsi hangszórói mennyire jól működnek a nagy mélynyomójával.A lényeg, hogy szerintem ilyen 80-100 ezerig szerintem nincs jobb a Z-5500nál. Viszont aki gondolkodik a váltáson ahogy én is tettem, higyje el nekem hogy van jobb a loginál, csak nem mindegy mennyit szán rá az ember, 100 alatt nem kapsz jobbat tőle az biztos.
Nekem az álom rendszerem volt sok sok éven keresztül, az alfa és az omega, és mindig jó érzéssel fogok vissza gondolni rá, viszont ahogy az életben is minden változik, hangrendszer téren is elérkezettnek láttam az időt
Peace
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Csúnya az S750 hangszórója is
nem illik bele a nappaliba
Am igen emlékszem hogy használsz ilyen hangszórókat, beszéltünk is róla korábban, tuti hogy sokat javul a hangzás, noha többen írták erre hogy hiába cserélik ki a hangszórókat a Z-n, nem lehet kihasználni teljes mértékben az utólag rá kötött szateliteket, mert a sub elvágja a frekiket 150nél, így nem lesz kihasználva teljesen egy minőségibb hangszóró.
Mondom én is el akartam indulni ezen hogy kicserélem a hangszórókat de úgy vagyok vele ez így van egybe a gyári cuccokkal
és inkább nézek majd külön szettet.
Csak jó lenne valami kiindulópont.
Áhh klipsch-et nem veszek, nem tetszik az ára $$$$
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Meglepő módon a házimozi csoportban senki sem segített nekem, hátha itt igen.
Főleg olyanoktól kérdezném akinek volt/van Z-5500 de már helyette vagy mellette, van erősítő plusz külön hangfal szett.Panelba költözés miatt lehet nyugdíjjazom, de legalábbis vissza dobozolom (eladni szerintem nem fogom, keveset kapnék érte valamint túlságosan a szívemhez nőtt, bármikor jó szolgálatot tehet még) .
Véleményem szerint ez a rendszer akkor szól "jól" ha nagyobb hangerőn hajtja az ember, viszont a szomszédok miatt erre nem igazán lesz lehetőség, halkan pedig érzem hogy nem a legjobb, a túl sok a mély és elnyomja az összképet, meg hát na azt azért tudjuk hogy vannak korlátai ennek a rendszernek.
Éppen ezért kacérkodok a gondolattal hogy veszek külön erősítőt és szolid polc hangfalakat, meg mélyládát, aminek nem kell hogy akkora teljesítménye legyen mint Logitechnek lévén hogy ezt se tudom kihasználni, viszont akkor szóljon tisztábban. Lényegében annyi lenne az elvárásom hogy ne legyen annyira dübögős hogy remegjenek a falak mert panelba erre nincs szükség se lehetőség, de normál vagy viszonylag halkabb hangerőn is érződjön ettől függetlenül a mozis élmény, és a tiszta hangzás.
Jó ideje nem vagyok benne a témában, de anno emlékszem ajánlották a jbl scs178-at, hozzá pedig egy harman kardon avr 132-őt, hátha köztetek is van olyan aki cserélt erre komplett rendszert, és megosztaná a véleményét. Gondoltam olyanra is hogy cserélem a Z szateliteket valami jobbakra, de végül ezt el vetettem.
Egyébként ha a JBL-re azt mondjátok hogy nem, akkor gondoltam még pl Dali concept 1-re, hozzá center meg mélynyomó, vagy egy kisebb polk audio szett, esetleg pl wharfedale.
De mindenképp kis polcos hangszórókba gondolkodom, nem szeretnék nagy batár állókat. Ami miatt egyébként még lehet mennie kell a Logitechnek, az az hogy a nappali full fahatású és már egyszerűen nem illik bele a futurisztikus Z külseje. Lehet hülyén hangzik de mostmár picit úgy is tekintek a jövőbeni hangcuccra mint egy bútordarab rá is egyben, ami be illik a nappaliba. Nincs mit tenni ahogy öregszik az ember úgy komolyodik és más lesz az értékrend
Köszi előre is,
-
szika87
aktív tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Szerintem pont ezért csinálja ezt mert áramtalanítod mindig.
Én csak a podon lévő gombbal szoktam kikapcsolni és hagyom "stand by" üzemmódban kvázi. Nekem akkor csinál ilyet, ha elmegyek nyaralni és olyankor áramtalanítok mindent egy hétre, vagy ha valami leveri a biztosítékot a lakásba.
De röviden, szerintem azért csinálja mert áramtalanítod. -
szika87
aktív tag
Kicsit döglött a topic, de szöget ütött a fejembe hogy ez a hangrendszer 2004-ben jelent meg, azaz szinte kereken 20 éve. Elképesztő hogy ennyi év után is tökéletesen teszi a dolgát, egyszer sem volt megbontva, egy biztosítékot nem kellett cserélnem, sőt nekem még működik a pod-nak a gyári háttér világítása is. Igaz sose pörgettem full hangerőn, a felétől nem kellett feljebb csavarni, átlagban napi egy filmet megnéztem rajta pedig.
Tudom hogy sokaknak rengeteg meghibásodásuk volt akár csak 3-4 év után is, nem tudom ez mitől van. Lehet gyártási hiba, vagy helytelen használat (Full hangerő, sok házibuli, bezárt légtér és felforrósodott alkatrészek...stb)
Le a kalappal szerintem hogy anno a Logitech összerakott egy ilyen kompakt cuccot anno...manapság már nem gyártanak ilyet, ha írásom után holnap beszarik (remélem nem) akkor is megszolgálta az idejét.
-
szika87
aktív tag
-
szika87
aktív tag
válasz
Narasim
üzenetére
Szia,
Köszi az infót, gondoltam rá hogy kipróbálom én is, de elbizonytalanítottak a külföldi fórumok. Ott azt írták a mélynyomó elvágja a tartományokat a szatelitek felé, így mindegy hogy milyen normálisabb (2 utast) köt rá az ember, nem érződik majd a különbség. Plusz a JBL szatelitek 4 ohm-osak, a logitech ellenálása pedig 8 ohm, félek amiatt is hogy rendesen dolgoztatni fogja az erősítőt, és nehogy elpukkanjon.
Ezek tartanak vissza egyelőre ettől az átalakítástól... -
-
szika87
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit döglött a topic, de érdeklődnék hogy vannak-e itt olyan felhasználók akik a Z-5500ra kötöttek más szettből hangsugárzókat?
Gondolok itt a JBL scs-178 szatellitjei-re vagy esetleg egy gigaworks s750-es hangszórókra (ha találok) de bármilyen alternatívát meghallgatok. Szeretem ezt a szettet, az irányító podot, a kiváló mélyládát, ezért nem válnék meg tőle, főleg ha kis ráfordítással tudnék javítani az összképen egy egy minőségibb szatellit-el.
Köszi
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Pedig hallottam már úgyis, mert egy időben csak optikán használtam, miután eladtam az Prelude hangkártyám (majd jött a SB Z), addig csak optikán használtam mert az alaplapi hangkeltők szemétre valók, maga a rendszer marhajól szólt így is DTS-ben, de ettől függetlenül , szerintem jobban szól analog-on, amikor megjött a hangkártya vissza kötöztem egyből arra (ki kéne próbálnod ha nem úgy használod).
De eleve nem is értem, van egy ZxR-ed, ha optikán használod kvázi olyan mintha nem is lenne, nem használod ki, mert nem a hangkártya dolgozik hanem egyenesen kiküldöd a logitechnek, márpedig annak a beépített egysége közel sincs olyan jó mint a sound blaster kártya.
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Tegnap kipróbáltam azt programot amit írtál korábban, meg találtam hozzá beállításokat (igaz azt nem találtam meg benne hol tudom ellenőrizni hogy torzulásba mentem-e át amit írtál) egyébként amit beállítottam nem volt rossz, sőt szép letisztult volt, viszont ahogy játszottam hol az equalizerapo, hol a Sound Blaster Z beállításat állítottam oda/vissza, egyszerűen jobban tetszik a Z beállítása, tudom hogy színezi de nem tudok mit tenni ha egyszer jobban adja. Bár a crossovert visszavettem 60hz-re a Z-nél mert nagyon brummogott, először 80hz-re de az nagyon sokat elvett a mélyből, ezért inkább lementem 60-ig, ott már megvolt de nem volt olyan "zúgós".
-
szika87
aktív tag
Ha már itt vagyunk, csak érdeklődés képpen, pc-s berkekben nincs ami verné a Z-5500-at legjobb tudomásom szerint, (Oké a gigaworks s750-nek talán jobbak voltak a satellitjei, de maga a rendszer gyengébb volt) de összességében a "Z" a pc-s hangfalak királya.
Kíváncsi lennék hogy mire kellene váltani, vagy mi a következő lépcsőfok hangminőségben ami megugorja ennek a szettnek az erejét és minőségét?Nekem anno volt valami kis pici dobozos noname 2.0-ás pc szettem, utána jött egy genius 5.1 3600-as szett, hú ezt nagyon szerettem, itt éreztem először hogy "mozis" hangzást kapok a szobámba
utána jött még egy nagyobb ugrás a Z-5500-al, és évek óta használom nagy megelégedéssel, de kíváncsi lennék hogy egy külön, erősítő+hangfal+mélyláda variációnál mekkora az összegben, hogy akkora ugrás legyen a Z5500-hoz képest mint ami anno volt a Genius és a "Z" között 
-
szika87
aktív tag
A Z-nek a hátuljába nagyon nehezen megy bele az optikai kábel, nekem is többször volt már h megmozgattam a podot és kiesett belőle a kábel, sőt volt hogy a ps3 se ismerte fel, megmozgattam a pod hátuljába és működött. Érdemes lehet megnézni, megmozgatni a csatlakozót a Z-nek a podjában.
-
szika87
aktív tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Hmm hát ha már többen mondjátok akkor lehet nem sz*rozok az EQ-val pedig az egyik külföldi fórumon találtam egy "számomra" nagyon jó beállítást 5.1-re, azóta ezen van, és ha visszaviszem a "flat"-re sokkal üresebbnek érzem az egészet. Át dobom majd ide is, hátha másnak is tetszene, vagy kiindulási pont lenne egy finomhangolásra. Természetesen zenére én is foobar2000-et vagy jetaudiot használok, és ott ki van kapcsolva mindeféle EQ meg egyéb hangszín beállítás. Filmeknél pedig csak a SBZ menüjében teszek rá egy 70%-os chrystalizert, igen tudom hogy az színezi, de egyszerűen sokkal szebben szólnak tőle a filmek nem szívesen kapcsolom ki.
-
szika87
aktív tag
Valakinek van egy jó kis EQ beállítása a rendszerhez 5.1-re? Egy Sound Blaster Z-vel van összekötve.
Igazából bárki akinek van valami egyéni beállítása megoszthatja szívesen fogadom
Tudom hogy mindenkinek más és más az ízlése de hátha lenne olyan beállítás amire eddig nem gondoltam és tetszik
-
szika87
aktív tag
Szia! Használd egészséggel
mi is szeretjük a kis masinát, a pici alapzaj teljes csendben szerintem a mélynyomóból jöhet ami természetes. Ha van egy jó hangkártya a gépbe nem kéne lenni alapzajnak lenni szerintem, de aki jobban ért hozzá majd kiokosít
-
szika87
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Most nézem hogy van gigaworks s750-ed, jobb mint a Z-5500? Egy időben gondolkodtam rajta hogy a szateliteket kicserélem a Creative-ra, de sehol se lehet találni külön csak azt. Maga a komplett rendszertől félnék, mert rengeteg meghibásodásról olvastam mind magyar mind külföldi fórumokon róla. Ezért is döntöttem végül a Z mellett annó.
-
szika87
aktív tag
Szia! Sajnos eléggé döglött a topic, nekem is ilyen szettem van és halál félelmem ha egyszer beszarik mi lesz vele annyira a szívemhez nőtt. Amit tudok ajánlani hogy korábban volt itt egy Brain75 nevű fórumtag, ő foglalkozott Z-5500 javításával, de hogy még mindig bevállal e ilyeneket nem tudom, fel kell keresni.
üdv
-
szika87
aktív tag
Az jó áron lesz annyiért,szerintem hamar elviszik,elég keresettek a mai napig ezek.
Mire cseréled le egyébként?
Csak mert én tökéletesen megvagyok elégedve mai napig,egy jó hangkártyával beállítással elég ütős cucc szerintem. -
szika87
aktív tag
Ezigen, szép összeállítás,de a szives párna tényleg vicces

-
szika87
aktív tag
Fene azt a mocskos fantáziátokat

Akárhogy próbáltam "betenni"
sehogyse sikerült rendesen, a foglalatot meg nem akartam össze pocsékolni
,lehet a kábel van picit elméretezve.Most pont úgy lett kábelezve h a falhoz van szorítva valamennyire a kábel,így nem tud kiesni, tegnap egész végig nem volt az hogy megakadt volna a hang,szóval marad így egyenlőre.
DE köszönöm a segítséget
-
szika87
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hahaha nem mertem erősen , nehogy fájdalmat okozzak

Lényeg hogy oké akkor nem finomkodok hanem erősen beletolom.
De a Logitech podján szintén ez a helyzet ott is lönyögősen van...viszont ott nem nagyon akarom erőlteteni mert megondonom őszintén féltem,olyan könnyen tönkremennek ezek a podok hogy nem akartam erősen bele passzintani.De köszi a tanácsokat,ma akkor nekiesek.
üdv
-
szika87
aktív tag
Üdv urak!
A minap vettem egy ps3-at és gondoltam össze kötöm a z-5500-al optikán keresztül (eddig sose használtam csak analogon) vettem hozzá egy 3m-es kábelt is,azonban a problémám az hogy nem akar rácuppanni a vége se a logitechbe se a ps3ba, igazából rá lehet dugni,csak ugymond "lönyög" benne és egy kis mozdulatnál vagy akár nagy hangerőnél ha beremegteti a polcot vagy amin van,akkor ki ki esik és ugye megszakad a hang.
Én eddig azzal voltam hogy ezek az optikai kábeleknek a vége szabvány mind,vissza vittem a boltba és nincs baja ugyanolyan a vége az összesnek,méretre is.Tapasztalt valaki hasonlót?
-
szika87
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Mi számít moddoltnak?
Nem a gyári van rajta mert elvileg bajok lehetnek vele,ráadásul a legutóbbi gyári az 2011-es.
A Pax és a Daniel K drivereket néztem,ebből végül a Danielt tettem fel. -
szika87
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Még nem néztem de a Xonar-ba volt ilyen hogy Dolby Headphone,az elég jó dolog volt.
Ennél az x-fi-nél a x-fi cmss 3d jelentené ugyanezt a dolgot? -
szika87
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Értem, nem mintha digitálisan akarnám használni mert a Prelude beépített DAC jóval jobb mint a logitech-é csak nem értettem mikor a D1-em volt ha digitálisra kötöttem nem jelent meg a DTS Interactive,tudom,tudom hogy se a D1 se a te DX-ed nem kezeli a DTS-t de digitálison nem is neki kéne hanem a logitechnek mivel a hangkártya ilyenkor semmitsem dolgozik.
-
szika87
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Csak kíváncsiságból,neked melyik X-fi volt?
Egyébként ha digitális kimenetre kötöd a Dx-et akkor a logitech konzolján kiírja a DTS interactive-ot ha olyan anyagot nézel? -
szika87
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Sok időm nem volt még tesztelni ,de ha hazaérek nyüstölöm kicsit,lehet hogy színezi de igazából kikapcsolhatók ezek a dolgok,nyílván akkoris megmarad egy bizonyos X-fi-re jellemző hangszín de ez ne mfeltétlen rossz szerintem,EQ-ban meg lehet állítani hogy visszább veszünk kicsit a magas mélytartományból a közepet megfelhúzzuk.Nem akarom védeni de még ezektől eltekintve is érződik hogy azért szebb a hangzása mint ami volt,nyílván azért mert Xonar D1-ről váltottam és az meg alsóbb kategória,talán ha D2 vagy STX-ről beszélnénk már nehezebb lenne ítéletet mondani.
-
szika87
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Közbe ma megjött az Auzentech Prelude

Még sokidőm nem volt tesztelni,de igen megerősíthetem több a mély és magas, nekem tetszenek a fíícsőőőrök is ami van az X-fi szoftverébe Crystalizer EAX stb...
Leginkább játékban érzem hogy másabb (Titanfall pedig nem is EAX-os) jobban pozicionál.Félreértés ne essék,a xonar is gyönyörűen szól,sőt talán kiegyensúlyozatabb is,de ennek a kártyának valahogy jobb és több az a bizonyos "Fun" faktor a hangzásban.
-
-
szika87
aktív tag
válasz
davidsone
üzenetére
Ha vezérlőpultba hangszórókra állítom akkor nincs ilyen probléma hiszen akkor analogon jön,és 6 ch direct van kiírva a logitech konzolán.
Azonban optikán valamiért nem akar működni a dts,vagyis ad ki hangot ha lejátszok egy filmet,de a dts akkoris vagy Dolby Digital liveba megy,vagy pedig csak effekteket tudok állítani mint pl:pro logic II stb...de DTS interactive nincs. -
szika87
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A szoftver gyári, nem a hangártya nem tudja a DTS-t kezelni,de pont ezért kötöttem ki optikára hogy a Logi dekódere végezze kikerülve a xonar-t, a logitechnek pedig tudnia kellene.
A vezérlőpulton be van állítva S/PDIF Pass-through Device (DTS audio, és a Dolby digital, 96.0 Khz)
Azonban mikor a xonar beállításain belül szintén beállítom a digitális kivezetést, ott csak PCM és Dolby digital live van,nincs DTS. -
szika87
aktív tag
Most először kiakartam próbálni milyen digitálisan a hangja a cuccnak analog helyett,azonban xonar D1 audio centerbe hiába állítom be az SPDIF OUT-ot, csak PCM és DD live van a leugró füleken,nincs DTS interactive.
Ha nézek egy filmet, amin DTS hangsáv van, szól mindegyik hangszóró azonban a Z-5500 kijelzőjén nem DTS van kiírva hanem DD DIGITAL.
Mi lehet a baj? -
szika87
aktív tag
Üdv urak!
Jelenleg egy Asus Xonar D1-el hajtom a kicsikét analogon,gyönyörűen szól,tényleg nem panaszkodok rá,de azon gondolkodtam kipróbálnék egy Creative X-fi elit pro vagy Auzentech Prelude kártyát,érezhetően fejlődne a jelenlegihez képest is a minőség ,vagy csak a hangszín változna mivel az x-fi chipre váltanék? -
szika87
aktív tag
Tegnap háromszor is kivágta a biztosítékot otthon a mosógép, mind három alkalomnál használat alatt volt Logitech,valahányszor kiment az áram pukkant is egyet,ez a kis kaland gondolom nem tett jót a biztosítékoknak ami benne van....
Azonban ha továbbra is működik rendesen,kell aggódnom hogy valami kárt tett a rendszerbe ez a kis közjáték? -
szika87
aktív tag
Ha a Z-5500-as rá van kötve a tvre optikai kábellel akkor valamiért hallok apró brummogó,puffogó hangokat kijönni a mélynyomóból holott nem kéne ezt tennie.
Ha csak a hangkártyára van rákötve analogon akkor nincs ilyen probléma.
Ötlet hogy mi okozza ezt? -
szika87
aktív tag
válasz
szika87
üzenetére
Időközben rájöttem hogy butaságot kérdeztem, már megoldottam hogy számítógépen összekötöttem analogon a hangkártyához,a tvmen pedig van digitális kimenet amiről nem tudtam így azt megoldottam egy optikai kábellel.
Esetleg annyi kérdésem lenne hogy lenne e érdemi változás ha a jelenlegi Asus Xonar D1-et lecserélném egy D2-re?
-
szika87
aktív tag
Uraim karácsonyra megajándékoztam magam egy z-5500-as szettel.Még majd most viszem haza lassan és lenne egy kérdésem.
Az alábbi két képen látható kábelek mind alkalmasak arra hogy stereo (vagy felkevert pro logic-ot) adjon ki magából?(IMG:/dl/upc/2014-12/23/166679_ret43uckqfldiaxs_phono_to_mini_jack.thumb.jpg)(/IMG)
A Tv-n nincs digit kimenet,csak hdmi és ez az rca.
A Szettet egy Xonar D1-el fogom összekötni,ha számít ez valamit.Csak hogy út közben kell e vennem kábelt annak érdekében hogy a tv is működjön otthon vele.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Majdnem beruháztam egy Z-5500-ra, de a minap megláttam ezt a szettet:A Magnat Supreme 800 5.1-et
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki próbálta már ezt a szettet?Ha igen valami vélemény tudna-e mondani?
köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem illik bele a nappaliba
(bár ez szubjektív) de igen a Z-5500 "cyber" dizájnja jobban tetszik, nyilván ettől függetlenül is rá kötném a rendszerre...ha lenne.