Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz
Metalmedve
üzenetére
A PID eleg sok helyen fellelheto: control pod hatuljan vagy aljan, szatellitek aljan. Melyladat most hirtelen nem tudom, talan annak is az aljan.
A control pod vilagitasa kenyes ugye, utolag meg lehet fabrikalni.
En a control pod kontaktossagat neznem meg, megmozgatnam, meg tekergetnem. -
Ursache
senior tag
válasz
Metalmedve
üzenetére
2010. 7. heti, ugy tudom.
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Emlekszem meg korabbi commentjeidre, te is bele voltal a Z-be, de ugy latszik te is raeszmeltel amire en, nagyon jo szett, tenyleg, en imadtam, a melye tenyleg ut, de abbol is jobban szeretem a zart velot. Ha valaki ennyiert ilyet szettet keres, ajanlom neki!
-
Ursache
senior tag
válasz
davidsone
üzenetére
+1. En sokaig istenitettem a Z-5500-at, mert tenyleg egy remek szett, de egy erositos nagyobb nevu hangfalak ellen nem tud labdaba rugni. Par hete vettem egy Z-5500-t, hogy majd jo lesz csak ugy muzsikalni, de hat nem hittem el, hogy ilyen a hangja. Egymas mellett volt a hazimozim es a Z, kapcsolgattam film alatt oket, nagyon durva... igaz, arkategoriaban egy nagysagrenddel feljebb van a HM-em. De meglepodtem.
-
Ursache
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem van 2db-om ha erdekel. Fekete es full forgathato.
-
Ursache
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Azt hol látod, hogy 5.1-es hangot kéne streamelnie?
-
Ursache
senior tag
válasz
geotigris9
üzenetére
Jelentsd PH!-nak, hogy ezzel kezdjen valamit. Vagy userscript

-
Ursache
senior tag
válasz
flushman88
üzenetére
Normális. Zenéket nem szoktak (van kivétel) ilyen hangsávokkal ellátni.
-
Ursache
senior tag
válasz
flushman88
üzenetére
Akkor megerte?

-
Ursache
senior tag
válasz
Papa18
üzenetére
Multkor 75 ert ment el az egyik szettem. Aztan megveszed valami noname embertol es kimegy a biztositek, aztan kicsereled, majd megint kimegy. Sot a control pod vilagitasa megy ki, zug a subwoofer, mint az allat. Magas hangon recseg, booston hajtotta elozo tulaj. Tessek csak tessek. Nem kockaztatnek.
-
Ursache
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Az infrajelek előre bele vannak integrálva a programba?
-
Ursache
senior tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Szerintem eselytelen, hogy meg tudd oldani. Valami elvalaszto panel kene vagy valami hasonlo. Esetleg az ST-ket forgasd egymastol elfele (kifele, falfele), es a falrol "pattintsd" vissza az infrajelet. Jo esellyel az fog reagalni ra, amelyiket szeretned, hogy reagaljon.
De gondold meg: mindket taviranyito ugyanazt a jelet kuldi adott gomb megnyomasra, amire mindket ST ugyanazt valaszolja (tortenik valami, pl hangero noveles). Esetleg betanithato taviranyitot be lehet tanitani tetszoleges jelekre, de akkor az ST-nek is meg kene mondani, hogy ho-ho erre ezt kene csinalni. Az meg szeintem nem egy egyszeru kanyar (ha egyaltalan megoldhato)
-
Ursache
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Tegnapi 9gag. De ezt magyarban elobb ismertem

-
Ursache
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A podon az üzemórát? Mesélj, kérlek!
-
Ursache
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
RGB vezérlő - Infra - 144 Watt Audio-music controller
linket nem ad(hat)ok.
-
Ursache
senior tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
De komolyan mondom, követem ezt a totyikot is, mit sem sejtve beírsz ide, hátha majd az okosok, erre kapod a savat
Ez megérintett engem. Hát perpill a piacteren is fellelhető a paripa, de senki nem akarja megnyergelni, bajom nincs vele, csak az igényeim változtak. Köszönöm jól vagyok, megvagyok 
Amúgy ha teheted, akkor tényleg keress egy frissebb szériásat minimum R9XX. Nekem itthon 2db van (hogy nyugodtan aludjak), van egy élesítve az R104-es, a másik pedig dobozban van, talán R944-es. Egyikkel sincs semmi bajom. R104 már közel 1,5 éve megvan (vagy 2,5?), és megérte rájuk beruházni. Ha látsz egy "friss" szériásat eladót, akkor csapj le rá, mert egyre ritkábban keringenek ez a jószágok. A Z906 meg élőben nevetséget, odatekerve még nem hallottam (eMeM-ben láttam), de írták itt, hogy nem egy kategória.
-
Ursache
senior tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Utolso reszmondatod nagyon fedi a valosagot

-
Ursache
senior tag
válasz
zitromz
üzenetére
Nekem angol win7-em van, ott így van: tálcán jobb oldalt alul a hangszóróra jobb klikk, aztán playback devices és ott a listából kiválasztod a HDMI kimenetet (lehet már fel is ismerte e TV-d, és azért írja azt amit), és őt válaszd ki alapértelmezettnek. Előfordulhat, hogy nincs a listában, ekkor jobb klikk és tiltott és leválasztott eszközök megjelenítése.
-
Ursache
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Ja varj varj. Tehat az ST-n muteolod? Nem gepen? Huzd ki a toslink kabelt, ugy is?
-
Ursache
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Ez eleg erdekes es buta szituacio, van nekem egy legalabb ennyire buta es erdekes nullhipotezisem: amikor muteolod akkor lehet kuld egy olyan adatfolyamot a kartyat hogy most kuss legyen "kussstream" csak ezzel nem tud mit kezdeni (nem tudja ertelemezni) az ST es feldolgozza (megszolal)?
-
Ursache
senior tag
válasz
kristofsk8
üzenetére
Próbáld ki másik konnektorban, másik fogyasztókkal.
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Filmnek is 5.1 ajanlott

-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Csak ugye a kisebb szeriakon nincsen optikai, es xbox + 5.1 csak optikai ha jol tudom. Nekem 2db rendszerem van. Egy 12 es egy 25nm-es szobaban. 12 nagyon keves neki. De ha mar veszek valamit...
-
Ursache
senior tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Nekem volt R136-os és most van R104 és mind a kettőnél szorul (lehet megelőztek a javításában
[házilag persze])Nekem is két szettem van, R104-es fent 4X3-ban van, másik odalent 5X5-ben R038-as. Itt az 5X5-ben jobban szól. Elrendezés szempontjából a szub a "körön" belül van mind a két esetben. 4X3-ban nem tudja magát kiszólni, viszont 5X5-re is elég! ott érzi igazán jól magát.
szerk: de talán még olyan képem is van, amikor a 3 Z-5500 szub egymáson van + egy Z-2300 a tetején

-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Én is csak hallottam (mármint fórumon olvastam, a régi rendszerek hangját nem hallottam). Bár egyszer odakenték a mert hülye azért nem vagyok sarki bótban, aztán rengett ott minden
Szerelem volt első hallásra. -
Ursache
senior tag
válasz
Papa18
üzenetére
És mennyi volt a kis genius SPL-e? És mennyi a Z-é...?

Ja, és tuti kis digitális hangkimenetek is voltak a geniuson, illetve DD és DTS dekóder meg mindenféle, nem? Megértem, hogy 28 ezer, csak más kategória. A Logi hagyja, hogy nyomjad maxon, még boostot is rakott, gondolt rátok
Csak nem mindegy, hogy milyen jelet kap. Laptopról lövetem neki 3.5mm jack analógon, 4 kocka elég, ipadről lövetem 3,5mm analógon, kb 6 kockán hozza ugyanazt, mint laptopról..... -
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
szerintem is trágya

-
-
Ursache
senior tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Ezt mondom: szerezz be jackeket!
-
Ursache
senior tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Mondom optikai csak filmre van, filmen meg DD vagy DTS hangsáv van, azon meg nem kell semmit állítani!
-
Ursache
senior tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Spdifen DD vagy DTS megy. Abba minek beleszolni? Max hatsokat tekered meg jobban.
-
Ursache
senior tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Nem veletlenul van tobb kimenete a podnak

-
Ursache
senior tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Jatekra analog, filmre optikai. Szerezz be egy 3as jakcdugos kabelt.
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Es ezek szolnak akkorat mint a Z?
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Milyen erosito plusz hangfalpar? Privit dobsz?

-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
annyi!
-
Ursache
senior tag
A többi lehetőleg privátban intézzetek már, szétspammelitek az egész topicot, aztán csoda, hogy valaki kérdez, mert a sok személyeskedés között nem találja az infót! A maradékot privátba kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DDDDDDDDDDD