Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Valaki nem foglalkozik olyan világító-technika alkotásával, ami villog a basszussal együtt?

-
Darko_addict
őstag
Z5500-at használ valaki külső DAC/Amp-pal?
Pl. Asus U7, SB Omni kategória. -
Darko_addict
őstag
U.i.: Tesóm Logi X-530-án is szól minden hangszóró (de YT-on Chrome alatt nála is csak sztereoba megy).
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Vásároltam prémium Spotify előfizetést, de az app nem nyomja a hangot 5.1-en Z5500 + Auzen Prelude 7.1 kombinációban. Ugyanazt csinálja, mint a böngészőn a YT, sztereo megy, de a mélynyomó és a másik 3 hangfal nem. Van egy Stereo 2x hangzásmód Z5500-on, ami lekeveri 4 csatornára a sztereo hangot + mélyet nyomja, de nyegle, erőtlen és vacak a hangzás. 6ch direct-en sajnos nem megy minden, pedig a mélyet csak az adagolja igazán jól. Próbálkoztam a "-- disable sample..." valami megoldással, de csak nem megy. Valami tipp, hogy bírjam rá, hogy nyomja minden hangfalra a hangot folyamatosan?

-
Darko_addict
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Daniel_K-ét, ami elvileg "érintetlen". Igazából az 6ch Direct-nél szól a legjobban a mély, azért szeretném, ha szólna minden hangszóró.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mint régen? Windows 98-nál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Windows 10-em van már kb. fél éve, mindig "követem a divatot", sajnos nem emlékszem, hogy régen hogy ment. De ha azon a szálon maradunk, hogy plugin kell, annak mi a neve, mit csinál?Köszi!
U.i.: Sajna 5.1-es filmeknél sincs hátul hang 6ch direct-en.
-
Darko_addict
őstag
Hohohó!
Hogy lehet rávenni a Z-t, hogy 6ch direct-ben minden hangszóró szóljon, ne csak az első kettő + sub?
Hardveres, szoftveres/driveres dolog, vagy mindinkább lejátszó tehet róla?
-
Darko_addict
őstag
válasz
szika87
üzenetére
Igen, szinte biztos, bár nekem az speciel nem tetszett, sosem használtam. Játékoknál lehet, hogy hasznos, de nem vagyok a kapcsolgatós fajta. Inkább leadok az igényeimből, de a legtöbb esetben azonos beállítás mellett nézek/hallgatok mindent.
Ha megunod a Prelude kártyád hangját, érdemes kipróbálnod moddolt drivert. Én régóta azt használok.
-
Darko_addict
őstag
Nekem a Crystalizer (50%) torzulást okoz magas hangoknál, némelyik mélynél is serceg, pedig nagyon baba lesz tőle a hangzás...
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Egy ideig sikerült nyugizni, de most megint többre vágyom, mint a jelenlegi beállításaim...
Hogy tudnék kihozni egy PL II Music basszust a Stereo 2x-ből? A Stereo 2x az egyetlen olyan opció, ami minden esetben jó. Az összes többi elvérzik: vagy filmnél, vagy játéknál, vagy zenénél. Nincs másik olyan univerzális beállítás, ami minden körülmények között jól (nem minőségre) működne.
De ismerjük a Stereo 2x-et, nem nagy durranás, sokkal jobban tetszik a Music mélye, barbár dübörgése (dühöngése?), de untam már állítgatni mindig. Másik, hogy nem teljesen szimmetrikusan vannak elrendezve a dolgok, és Stereo 2x-ben sikerült összehangolni a jobb és bal oldalt a hangszintekkel, Music-ban pedig csak jobbról hallom a zenét és zavar...
Alles zusammen: Stereo 2x módban szeretnék olyan zenei "élményt", mint Music módban. Van-e erre mód? Szoftveres EQ-val hiába babrálok, az sem jó minden körülmények között. Néhol jó a basszus, néhol sok, néhol jó a magas, máskor serceg. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A mélynyomó váltakozó erősségű búgása (akár 10-15 másodperces intervallumban is változó) mire utal? Földelés, zaj, valami "besegít", erősít az eredeti elenyésző neszét? A berendezésekben és azok elrendezésében egy ideje nem volt változás.

-
-
Darko_addict
őstag
Mikor nekem valaki tápcsatlakozóról beszél, nem egy ventilátorhoz való (méretű) csatlakozót keresek.
Sajnálom, tudattalan voltam és nem hallottam korábban arról, hogy néhány amperrel több kell neki, mint amit az alaplap tud szolgáltatni.
Ja és bocsi azért is, hogy 2003 óta nincs floppy-m és nem ismertem fel AZONNAL, hogy milyen a csatlakozója.
-
Darko_addict
őstag
válasz
bzoley
üzenetére
Mert nem szoktam mindent elhinni első hallásra, és szeretek magam utánajárni a dolgoknak, ha valami újdonságot hallok. Pont.
(PCIe x1 slot is limited to 0.5A current on +12V power supply. Our PCI Express audio card uses many high-quality discrete DACs, ADC and lots of OPAs. +12V 500mA alone on PCIe x1 slot is not enough to support such high-fidelity analog hardware design. Therefore, external power is required to ensure proper operation of this sound card. Please connect the 4-pin Berg floppy connector (+5 V and +12 V) to the connector on this audio card.)
-
Darko_addict
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem mondom, hogy nem hiszem el, de még képet is néztem, hogy magabiztosabban állíthassam, nem kell rá. Mutatnál egy olyan képet, ahol látszik, hová lehet csatlakoztatni a tápcsatit?
-
Darko_addict
őstag
Szétszedtem a ládát, megnéztem mi van benne, plusz meghúztam minden csavart. A bajom megoldotta, már nem rezonál. Viszont kicsit beszartam, mikor a mágnes majdnem kiszedte a kezemből a csavarkulcsot.

Aztán másodjára, és harmadjára is sikerült túl közel tartani, én meg naivan mindkét további esetben kaptam egy miniszívrohamot.
-
Darko_addict
őstag
Inkább valami műszakis dolgot kellett volna tanulnom, hogy magam is meg tudjam csinálni ezeket.

[link] - nem tűnik nagy dolognak, de bátortalan vagyok hozzá. -
Darko_addict
őstag
A képek között volt egy összehasonlító angol leírás a Z5500 és Z906 között, valakinek még érdekes lehet.

[link] - Korrekt, sok mindenre kitér, szét is szedi. -
Darko_addict
őstag
Csináltam egy fantompróbát a bajomról: [link]
Nem tudom, lehet incepció-jellegű lesz és a tietek is zúgni fog és nem adja ki a hibát úgy, mint élőben, de meglátjuk.
Ui.: Olyan, mintha gagyi ablakaim lennének vagy vitrin zörögne.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Narasim
üzenetére
Állítólag a Bohemian Rhapsody is kiváló erre, mert nagyon magastól egészen mélyig minden van benne.
Egy másik Audiophájl. (Audiophile fájl
): [link] - Killing Me SoftlyMúltkorában töltöttem le egy tömörítetlen albumot (200-250 MB/track), de annyival nincs szebb hangja átlagos rendszereken (mondjuk ~350.000,-Ft-ig), mint amennyivel nagyobb a fájl a "szokásos" 30-40 megás .flac-eknél.
-
Darko_addict
őstag
Valaki már kérdezte régebben, de nem találtam a választ.
Ha bizonyos frekvencián szól a basszus, akkor a dobozból rezonancia jön. Talán olyasmi volt a forrása, hogy levált ez vagy az és vissza kellene ragasztani. Kaphatnék egy pontos diagnózist?
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
Ha már moddolgatunk, moddolgatunk, nekem egy basszusra villogó LED sorra fáj a fogam, de nem értek hozzá. Bombázzatok ajánlatokkal.

-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Milyen olyan komoly rendszerre gondolsz, amit lehet párosítani egy PC-vel és egy hangkártyával? Lehet vitatkozni, de egy egyszerű PC-hez csatlakoztatható hangrendszer kapcsán a Z szépen teljesít, ha meg valaki e fölé akar lépni, egyértelműen "összeállítós" rendszerben lehet gondolkodni, amihez senki nem hangkártyát vesz, hanem erősítőt. Talán rosszul gondolom...
-
Darko_addict
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
C-terv: minden mókolás nélkül vehetsz egy asztali USB-s ventit. Öcsémnek Tesco-ból van jobb féle, én pedig kettő Arctic Cooling Breeze-zel is rendelkezem. Egyik egy külső HDD-t hűt, mikor XBOX-ozom, a másik pedig engem fúj éjjelente, vagy mikor légszomjam van.
Mindkét megoldás - legalábbis a jobb ventik - 3.000,-Ft környékén van, egyetlen hátránya, hogy kell neki egy USB slot - hosszabbítóval akár 5-10 méterre is elér, valamint egy hely, ahová rakod. Ha a Panel az asztalon van, akkor egyszerű a dolgod. -
Darko_addict
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Lehet meg kellene hagynod dísznek.

-
Darko_addict
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Úgy gondolod ugyanarról van szó? A számsort nem ellenőriztem végig.
Szerintem biztos, hogy nem 10 éves élettartamra lett tervezve a Logitech-nél.
2004-ben is tombolt a kapitalizmus és a tervezett élethossz.
-
Darko_addict
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Azért lett volna érdekes, hátha rajta van a vásárlás dátuma. Egy fórumos tag (Balika911) még 2006-02-28-án írta az alábbit:
"2004-12-07
111863-0436R
Varázspálca Bt.
A készüléknek semmi baja."Szóval lehet, hogy a tied 2004-es modell, de csodálkoznék, hogy eddig bírta/bírná. Majd valaki okosít még rajtunk.

-
Darko_addict
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Kitől vetted (magányszemély, cég), van róla papírod, számlád, bármid?
-
Darko_addict
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Meglepődnék, ha az lenne. Valahol 2004 szeptemberében jelent meg a piacon a Z-5500, a te PID számod alapján, a készüléked pedig 2004. 36. hetében készült.
U.i.: A 36. hét az szeptember hónapban van.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Gondolom nem sok tennivaló van/lehet vele akkor. :-/
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
Én meg azon kaptam magam, hogy vibrálni hallok valamit a szubládából.

Olyan, mintha bizonyos frekvencián berezegne az ablak vagy a vitrin, vagy bármi üveges, műanyagos dolog, csak ez éppen belülről jön.Hmm?

-
Darko_addict
őstag
Én elmentettem a profilját még réges régen, azzal a címmel, hogy ért ezekhez és szereli is őket: [soresi]
-
Darko_addict
őstag
Szoftveresen még le tudod halkítani.
Nem tudom, hogy integráltad van, vagy egyebed, de Creative-nál biztos lehet.Tesóm szobájában sincs még helye az 5.1-nek, így a Front és a Rear egymás mellett van az asztalon és sztereoban használja, így a hangok nem jönnek össze vissza legalább és az arcába is elég hangerőt kap.

-
Darko_addict
őstag
válasz
tompi113
üzenetére
Én sok tesztet olvastam, de nem tudok cikkeket mutatni; itt is sok szó esett róla. Pötyögd be a topikon belüli keresőbe a nevét. Mikor elsőre megláttam a Media Markt-ban, kicsit komolytalannak tűnt az elődjéhez képest. Egy Z906-ot szerintem kisebb szobába is tehetsz.
-
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon
üzenetére
Vettem egy új hangkártyát: AuzenTech Prelude 7.1, koaxról váltani akartam analógra, és mikor a Creative programjában csináltam egy tesztet, nem szólalt meg mindegyik hangszóró. Emlékszem, régebben is volt ilyen, de feledésbe merült. Zene és film közben sincs gond, szól mindenhonnan, de a tesztnél nem. Ha akár a gépbe, akár a vezérlőpanelbe csak a sárga - sub + center - van bedugva, síri csend, nem szólal meg. Annyira nem értek hozzá, de kellene aggódnom a Logi bementeinek állapotát illetően?

-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Utánaolvastam bővebben a témának.
A szatelliteket természetesen át lehet kötni minden gond nélkül, de a mélynyomót nem. Van egy megoldás, amikor néhány átalakítóval a fejegységet rákötöd az erősítőre, de ilyen sok átmenet kapcsolás nekem nem tetszik, épp a Touchpanelt akartam kiiktatni, de az agyát nem lehet leválasztani.
Néhányan, akik rendelkeztek halott fejegységgel, szétszedték és alaposan elemezték, de amikor a leírás már a mikrochipek pontos típusánál meg ilyen-olyan átkötésekről szólt, nem folytattam, de nagy buherálással meg lehet oldani, egyszerű embereknek, mint nekem, nem. Szóval ez a lehetőség kiesett.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
De rég jártam itt.
Arra van valami megoldás, hogy az egész hangrendszert egy erősítőre kössem rá?

Adott egy erősítő [Onkyo], amit egy ideig még nem tudok használni hozzá passzoló hangrendszer hiányában és gondoltam ideiglenesen rákötném a Zét, ha megoldható. -
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
Figyeljetek! Mesélek valami vicceset...
Ha a routeretek mellé teszitek (enyém 3 antennát csúcskategóriás dög) a Soundtouch-ot, nem lesz WiFi-tek! 4 nap kellett mire rájöttem miért nincs WiFi itthon. Jel 100%-os volt, illetve minden szobában annyi, mint előtte (kert közepében is elérthető volt, mint azelőtt), de lassú volt, Speedtest-tel 15kpbs-et mértünk, 20 mbps helyett...
Abból indultam ki, ha árnyékolná valami, nem lenne jel sem, hát tévedtem. Vettem egy új eszközt és az ST a router közvetlen közelébe került, kb. 5 centi volt közöttük, míg azelőtt a polc másik felén, kb. 30 cm távolságban.Saty! Én nyáron terveztem megdolgoztatni a kertben. Nekem is még fél évig garis... Ha van benne potenciál, hogy beszarik, akkor véleményem szerint az egy kellemes buli alatt kiüt.
Legelőször egy garanciába cserélt (bontatlan) Z-t akartam venni, de mondtam a csávónak, hogy addig nem veszem meg, míg ki nem deríti, hogy jár-e rá garancia. Azt mondta, hogy körbetelefonált és nem. Ekkor ajánlja fel a Logi, hogy olcsóbban vehetsz Z906-t. Ez akkor volt, mikor éppen csak bejött az új Z, sok 5500 volt még a piacon.
-
Darko_addict
őstag
Szóval azt mondtátok régen, ha COAX-szal használom az XtremeMusic-ot az olyan, mintha az alaplapi hangkártyával használnám optikain... Holnap kipróbálom! Konfiguráltam egy új gépet, normális alaplappal, szóval lesz összehasonlítási alapom és beszámolok.

-
Darko_addict
őstag
válasz
Ursache
üzenetére
Hát akkor nincs más választásod, használnod kell a Google szolgáltatásait.

Keresd ki, mikor adták le a hírt, és számolgass. Az biztos, hogy ilyen hírt nem találsz: "És ebben a évben/hónapban/hétben/napban leállt a Z5500 gyártása, az alábbi PID számmal jött le az utolsó a futószalagról". -
Darko_addict
őstag
Rég jártam már itt közöttetek.
Olvastam régebben a Z papírjaiban, hogy tartsunk bizonyos CM távolságot a SUB és egyéb elektromos dolgok között. Szerintetek veszélyes lenne (az alábbi kép alapján: [link]), ha a képernyő tetején lévő PS-emet, a SUB fölé nem sokkal, az adóvevő helyére cserélném? Szellőzése sokkal egyszerűbb lenne.
Köszönöm! -
Darko_addict
őstag
Én nem mondanám, hogy annyira természetes. Nekem is kb. 1-2 hónap után kezdte el. Semmi más nem zúg fent, kivéve egy kb. 10 éves Hi-Fi-t a polcok tetején, de az régi és azóta már kihúztam az áramból, rég nem volt rá szükség. A nappaliban van egy nagy Magnat mélynyomó, abból nem jön semmi.
-
Darko_addict
őstag
Nekem van, a sub hátuljából jön. Nálad is? Ma elvittem messzebbre, minden elektromos tárgytól méterekre és csinálta, szóval a belsejével van gond, ettől függetlenül tökéletesen megy.
-
Darko_addict
őstag
Itt egy kis infó a True-HD-ről: Wiki
Én úgy olvastam régebben, hogy ezeket moziba szánták. -
Darko_addict
őstag
Uraim!
Hogy hívják a magas minőségű koncertfelvételeket, amik gyakran sample-ként szerepelnek az emberek listáján?
Most találtam egy 1080p-s ACDC koncertet, 2009-es, 32 3D kamerával készült, biztos jó lehet. Két óra és majd' 14 giga, DTS hangzású. Teszternek jó?"\ACDC.Live.At.River.Plate.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-HDKry\ACDC.Live.At.River.Plate.2011.1080p.BluRay.DTS.x264-HDKry.mkv
[General] Format: Matroska
[General] File size: 13.3 GiB
[General] PlayTime: 1h 51mn
[General] Bit rate: 17 Mbps
[General] Encoded date: UTC 2011-05-22 07:15:36
[General] Writing application: mkvmerge v4.5.0 ('Speed of Light') built on Feb 1 2011 02:10:32
[General] Writing library: libebml v1.2.0 + libmatroska v1.1.0
[Video] Codec: MPEG-4 AVC
[Video] Codec/Info: MPEG4 ISO advanced profile
[Video] PlayTime: 1h 51mn
[Video] Width: 1920 pixels
[Video] Height: 1080 pixels
[Video] Aspect ratio: 16/9
[Video] Frame rate: 23.976 fps
[Audio] Codec: DTS
[Audio] Channel(s): 6 channels
[Audio] Sampling rate: 48 KHz" -
Darko_addict
őstag
válasz
Bangesz
üzenetére
Nalam volt itthon ketto tartalek, csereltem, de ugyanugy folytatta. Legbelulrol jon. Ameddig garis, addig nem is aggodom. Tervezem, hogy nyaron kertipartyn jol megbugatom a szabadban, karacsonyig tart a 2. ev.
Birnia kell neki, ha megse, akkor inkabb most adja meg magat. Jeleznem, nem celom a tonkretetele! -
Darko_addict
őstag
Az én subom is búg, már nagyon régóta. Mozgattam egy-két méterrel arrébb, de nem volt változás.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Alaplapin nincsenek ilyen "extrák".
Mondom, én így vagyok boldog vele. Tessék a kapcsolatunkat békénhagyni.
Figyelj... hiába mondod, hogy ez meg az a mód sokkal jobb, HA én a saját fülemmel másképpen hallom (ettől függetlenül lehet neked van igazad...) S csak azért, mert szerinted meg egy-két hozzáértő szerint X jobb, mint Y, pedig nekem Y SOKKAL (ismétlem, sokkal!) jobban tetszik, mit csináljak a hozzáértésetekkel? Meghallgattam, és másképp döntöttem. -
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem tudom odaadni, mert ilyen "szar" hangminőséget csak úgy tudtam elérni, ha a remek kártya, SPDIF kimenetébe dugom a hitvány koaxom... én maradok ilyen torzult hallású, hiába...
Szerintem a hang esetében, és a Z esetében, mindenki úgy használja, ahogy jól esik neki. Ha valaki szereti az erős mélyet és nem foglalkozik a kontrollálatlan basszussal, egészségére, én pont ilyen vagyok, aki szereti a Z-t. Mikor megvolt a 3-színű és a koax is végigpróbáltam mindenféle zenével, mindenféle hangzáson és a végső konzekvenciaként, a koax maradt bent. Ezt tetőzve, még filmeknél se kapcsolok át DD-be vagy DTS-be, mert nekem tetszik, ahogy azok szólnak,... maradt minden PL II Music-on, Movie-n és sorozatoknál Stereo 2x-en. DE nem bánom, hogy megvettem a kártyát, mert csak ezzel tudtam ezt elérni, akármilyen szörnyűnek is hangzik.
-
Darko_addict
őstag
Kipróbáltam, van-e változás ha a szobának más pontjára helyezem a mélyet, de nem tapasztaltam semmi különlegeset. Most középen van, a TV alatt. Csak hátulról van fal, körülötte szabad minden. Betettem a fal mellé, két pozícióba, de nem ájultam el. Marad a TV alatt, "szellőzősen".

-
-
Darko_addict
őstag
Csak egy pár kommentet olvastam vissza. Nekem is, és akitől vettem a kártyát, annak is a beállítás "Hangszórókon" volt, SPDIF nem szólt, illetve sok lejátszó el sem indult.

Hangszórókra állítva, SPDIF kimenttel és Coax kábellel jön mindenféle hang (DD, DTS, akármi, előbbiekhez persze kellett a DTS Connect pack, vagy a feltört aktivátor). Nekem még a progin sem kellett semmit állítani. Telepítésnél a foobar megkérdezte, hogy melyik eszközt használja, kiválasztottam a X-Fi-t és voálá, ment is. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A válasz megvan!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok.
Megjött az RCA kábelem, de a Z azt írja No Digital Data. Kell valamit állítani a kártya szoftveres paneljén vagy rosszul kötöttem be az SPDIF-et? Az egy külön tartozéka volt a kártyának, kis kábellel kellett 560 tüske közül kettőre rákötni, amit lehet rosszul csináltam...

Köszönöm.
Egyébként az Audio Control Panel folyamatosan azt írja, hogy az eszköz foglalt, és állítsam le a lejátszást, mikor "OFF"-ról váltanék Dolby Digital Live-ra vagy DTS Connectre. Egyébként ez is egy külön pakk volt, online regisztráltam kóddal.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A Crystalizer pl. torzított már 50%-nál egy mp3-as zenével, de .flac-kal szép eredményt hoz.
-
Darko_addict
őstag
A PAX pakkot lecseréltem Daniel K. munkájára. Hiába mondják, hogy placebo, ha hallasz különbséget, de volt! PAX-nál nagyon erős volt a basszus, illetve élesebbek voltak a magas hangok, de filmeknél retyó volt a hang... muszáj volt cserélnem. DK.-val is meg vagyok elégedve egyébként!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok.
Mi számít szélessávú hangszórónak? A Z rendelkezik vele?
Köszi.Szerk.:
Elég "látványos" a különbség az új kártyával...!
A mélynyomó körül van a legnagyobb változás. Kb. szétesik a fejem...
Tudom már mit értetek "kontrollálatlan mélyen", de ez a THX Console-on orvosolható a Bass Redirection bekapcsolásával és konfigurálásával.
Szerintem nagyon minőségi ugrás volt az Audigy után.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Írok neked inkább privát üzenetet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Tudod mi a vicc? Hogy nem tudom komolyan kérdezed-e...

Amennyire a kis tudásomból futtya', a Coax bemenet komolyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

El nem adnám.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)