- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Jó ez egyenlőre. Nem olyan dium disum a mély mint a Z5500-ben.
De nincs okom panaszra. Számomra bőven elengedő. -
ÁdiBá
veterán
Eltelt 3-4 hét mióta Z906 szettem van. Gondoltam megosztom veletek a véleményemet a Z5500 után. Hiszen másfél évig voltam boldog, boldogtalan Z5500 tulajdonos.
Boldog mert eszméletlen szépen szólt, és a méllyel is rendben volt minden.
Boldogtalan mert kétszer kellett garanciáztatnom és utoljára már nem kaptam vissza a szeretett termékemet.Elsőnek ami azonnal feltűnt a Z906 mélynyomója töredéke a Z5500-nek, és ezt nem csak a külalakban hanem teljesítményben is lehet hallani.
Digitális bemenetben használom azonnal feltűnik hogy ha kicsit feltekerem a hangerőt a akkor a mélyt kíméli a cucc, nem ad olyan erőteljes mély hangzást a hangfalszett mint amikor félhangerőn kísérve használod.
FullHangerőn egyáltalán nem lehet a mélyet használni, hiszen nem bírja. Teljesen beremeg torzít szenved.
A z5500 nél ilyet nem tapasztaltam. Inkább letépte a tetőtér tetejét de az dübörgött rendesen.
Persze ezt se mondanám halknak egy 30-40 köbméteres szobába bőven megállja a helyét. (még egy picit nagyobba is szerintem)
A Z5500 nél a tekerő mindig szorult, az valószínűleg gyári hiba. A Z906 teljesen finoman tekerhető a hangerő szabályzó, picit sem szorul. Hosszabb kábele van a vezérlőnek mint a Z5500 esetében. Z906 esetében kicsit soknak érzem a magast, a méllyel eléggé spóroltak.
Így az elhelyezés szempontjából legjobb ha egy sarkot választunk ki a szobában. Úgy tudjuk növelni a mély érzést a ládának.
Véleményem szerint a Z906 jobban sikerült volna ha a Z5500 méltó mély ládával ajándékozza meg a Logitech. Hangzásban nincs különbség. -
ÁdiBá
veterán
Nekem kétszer döglött meg egy éven belül. Mind kétszer a vezérlő azt mondta jó napot.
Használtan tuti nem vásárolnék z5500öt.
Boltban már nem kapni szinte sehol, ahol garanciát is vállalnak rá. Így vagy rizikózol vele hogy hát ha bírja *évekig. Vagy választasz másik terméket.
Én nem akarok senkit lebeszélni a z5500 ről. De még a Logitech is beintett nekem, se javítani se cserélni nem fogja, mert nincs egy darab se a raktárban nála.
Ez van. -
ÁdiBá
veterán
Úgy nézz ki kipróbálok egy Z906 ot, ha nagyon tré lesz. Akkor pedig eladom.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Nekem már nem hiányzik ez a macera. Lesz ami lesz. Mai nap majd kiderül.
Legjobban annak örülnék hogy.: hé te fiú, akadt még egy darab z5500 a raktáron.
Ha Z906 ot köldenek azt használnám ez van.
De ha pénz lesz, nem fogok szarakodni már ilyen logitech cucokkal.
Egy erősítő és pár hangfal kicsit jobban kitenne magért mint ezek a csodálatos havonta gariztatom hangfalszettek.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Adatok szerint majdnem ugyan olyan hangos pedig.

(#11320) poli27 Ez jogos. Csak az a gáz hogy a Z5500 nem gyártják már. Míg a Z906 megdöglik véletlen, azt zokszó nélkül tudja cserélni a gyártó.
Nem beszélve arról hogy a Z5500 csúcsokat döntöget selejt darabszámból. -
ÁdiBá
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Ez webáruház vagyis közvetlen a gyártóhoz kerül vissza a cucc.
A gond az hogy a gyártó nem tud már Z5500 küldeni valószínű nincs több nekik se, szart meg nem akarja vissza küldeni.(#11312) Ursache Ha nem érkezik meg ma, akkor egy normális erősítő és pár hangszóró lesz helyette.
(#11315) poli27 Akkor inkább a lecsó kell, mint a z906.

-
ÁdiBá
veterán
Úgy nézz ki búcsúznom kell a Z5500-től.
4 hete lett elküldve az ipon-ba garancia ügy miatt.
Rákérdeztem ma hogy mi újság a cuccal, vissza írtak hogy ők is a hétre várják, de ha nem jön meg holnap sem akkor visszafizetik az árát.
Úgy hogy Bye bye z5500

(#11310) Turbolada II Nem is szabadtérre tervezték a cuccot.
Oda azért már izmosabb hangfal cucc nem ártana. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Nem hülyeség.
Fel van tüntetve a garancia levélen illetve a kiadás dátuma.
Ráírta az Ipon hogy mikor vettem át a garanciális terméket illetve az átvétel napjától indul megint a két év garancia a termékre.
Vagyis a boltnak kutya kötelessége garanciáztatni, vagy akár cserélni másra ha az adott termék már nem található a raktárban. De ezt úgysem a bolt fogja megoldani, hanem megint a Logitech. Lehet küld Z906 a z5500 helyett, hogy bocsi, ez már nincs a raktáron. Illetve kifutó termék volt és nem tudunk másikat adni helyette. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Én rákötöttem anno a Creative X-FI HD Titanium hangkártyára a Z-5500.
Ami 124dB tud.
De maximum hangerő felett boostal már szét repültek volna a hangszórók, nem beszélve arról hogy olyan szinten torzított mint az állat.
Nem igazán bírta a picike.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Vissza küldöm az ipon-ba szerintem.
Megint várok rá 2 hónapot, és talán vissza kapok egy fél évig használható darabot.
Így élet garanciás termékre teszek szert.
Nem is az bosszant hogy tönkre megy, mert egye a fene, kicserélik korrekten.
De minden hangszóró fel van fúrva, elvan helyezve f@szán. Marha macerával jár szét szedni, nem beszélve hogy addig nincs mit hallgatnom...
Sajnos ez már nem az első garanciás dolgom...
Z5500 nagyon mellé nyúlt a Logitech.
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen. -
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Olyan problémával fordulok hozzátok hogy folyamatosan hangosan búg a hangfalszettem.
Hallgattam szépen optikai kimenetben a youtube zenét, miközben arra lettem figyelmes folyamatosan elkezd torzítani a hangszóró majd búg.
Kikapcsoltam bekapcsoltam semmi mást nem csinál bárhova is kötöm csak búg.
Valakinek valami ötlet?! -
ÁdiBá
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Azért van a mély ládának gumi talpa, hogy ne legyen ilyen gondod.
(#11020) Satyricon Gyorsabb voltál!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ÁdiBá
veterán
1-2méter?!
Biztos ez?!
Az marha sok... Annyira távol nem is tudom tenni a gépet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nyáron is volt már z5500öm.
Meleg volt, de nem égett le. Hátúról azért kap szellőzést.
Én a tápegység és a mély sugárzótól tartok jobban.
Kinyírják egymást.
Bár a táp azért messze van tőle.
-
ÁdiBá
veterán
Feltöltöttem egy képet is hogy mire kell gondolni.

Z5500-HAF932 -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy a Z5500 mély sugárzó jelent-e bármilyen veszélyt a számítógépemre a közelsége miatt.
A hangsugárzó bal oldalt található az asztal alatt, így néha gondot okoz kényelemben, hirtelen fájdalmas térdelések következnek be egy-egy komolyabb akció játék izgalmaitól.
Ennek megfelelően nem akarom tovább kínozni magam, de a gépemet se akarom tönkre tenni, átraktam a mély ládát a számítógép felőli oldalra. Így a gép és a hangfal között egy 2CM pozdorja lap és durván 3-4 cm van.
Kockázatos így használni? -
ÁdiBá
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szintén zenész.
Én is a másodikat próbálom de sajnos szorul. Bár én is csak a távirányítóval irányítóm.
Abban pedig az zavar hogy szinte csak szemből érzékeli a távirányítót.
Inkább fixáltam a hangerőt, majd gépen emelem illetve csökkentem a teljesítményt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Henryk
üzenetére
Én informatikai üzlettel intéztettem a garanciáztatást.
4 Héten belül kaptam egy teljesen új Z5500-öt.
Nem tudom hogy intézte a garanciát, viszont mikor az iponból vásároltam akkor csak a Z5500 dobozával kaptam meg a terméket.
Most hogy garanciáztatva lett, egy nagy szürke karton papír is rajta volt még a dobozon hatalmas Logitech felirattal.
Iponban is megmondták hogy a gyártó teljesen újat küldött.
Úgy hogy szerintem a saturn is így garanciáztat, bár lehet ott picit lassabb az ügyintézés a rengeteg termék miatt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Én ilyen jellegű hibát nem tapasztaltam.
Ízlésesen elhelyeztem felfurtam őket tiplivel... Olyan hangzást bitosítanak játék alatt hogy még a szőr is feláll a hátamon...
Hátsók meg brutális erővel szolnak ahogy pumpálnak a crysisban tankal...
DTS meg valami förtelmes jó, leírhatatlan.Ahogy olvasom hogy milyen rendszered van, a pénctárcádban is akad némi apró...
Minek szórakozol hangfalszettekkel...
Erősítő + minőségű hangfalak arra azt mondanám van értelme...
De z5500 után z906. Szarból fosba léptél csak...
Ráadásul te mondod pont hogy 2011 et írunk...akkor már elvből erősítővel kezdtem volna...
De ne egy z906 fikázzuk már a Z5500-öt mert neked nem vált be...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
soldierboy
üzenetére
Ezt a kérdést inkább magadnak kellene feltenned, hogy meg e ér neked ennyit, illetve mire akarod használni.
Számítógéphez tökéletes.
Természetesen lehet durvább rendszer építeni, de oda már bele kell nyúlnod a zsebbe.
Én is most vettem nem olyan rég, 2-3 hónapja.
Volt egy kis malőr mert rossz terméket fogtam ki, de garanciában kicserélte a logitech úgy hogy most boldog vagyok.
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy esetleg lesz valami baja a hangrendszernek ha mondjuk 96 000Khz-ban használod és 24 bittel?!
Ezek a tényezők befolyásolják a hangszórók élettartalmát avagy torzítási jelenségét?!
Másik aprócska kérdésem, ti mekkora frekvencián használjátok a mélyet?!
Nálam a program 120Hz - ra állítja, baja nem lesz?!
Bár így sokkal érezhetőbben nyomja a mélyet, sokkal jobban lemegy...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Tuco78
üzenetére
Nekem igazából semmi bajom a z5500 el. Persze megértem hogy mostanában a Logitech pofátlanul áraz hogy az *elsők között ott figyel, mint külső illetve belső periféria gyártó.
Én ha géphez tervezek valamit, csak logitech jöhet számításba. Sajnos a Z5500 el most jól megszívtam, de ahogy olvasom van vele probléma rendesen.
Ha ezt előbb tudtam volna lehet jobban átgondoltam volna a választást.
Számítógéphez nem kell nagyon nagy teljesítményű hangfalrendszer, csak legyen jó a Z5500-ösöm.
Szerintem én magam részéről teljesítettem a dolgot mert kifizettem érte 92 ezret.
Most már csak a Logitech-en múlik. -
ÁdiBá
veterán
Azért a Z5500 még olcsónak számít hangtechnikában.
Ha külön erősítőn gondolkoznék használtan nem vennék semmit.
Én is nézettem az árakat, legyen minőségi cucc és legyen azért hangos.
1 Darab hangfal volt 40 ezer forint ami az igényeimnek megfelelne, nem nagy csak van minőségi szaga.
Az erősítő csak 1 kiló hozzá.
Én 3-4 kilóból talán talán kitudnám hozni magamnak a hangfalrendszert.
100 ezer forintos komplett erősítő + hangfalak?!
Marha olcsó az, csak ne hogy az ember szarból (z5500) fosba lépjen.
Akkor egyenlőre marad a Z5500.
Már ha maradna mert garanciában van...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ÁdiBá
veterán
Elvitték garanciáztatni a Z5500-ösömet.
Már az ipon kft.-nál van. Sajnos műanyag remegő zörej, rezonancia nem szűnt meg és egyre hangosabban remeg. Olyan mint ha valami nem lett volna benne lerögzítve, és a mély hangszóró szépen kirázta.
Sajnálom a hangfalszettet, 3 hete vásároltam 92 ezeré. Pont rosszat fogtam ki úgy néz ki.
Viszont amit még észre vettem és picit zavart hogy marhára melegszik a Z5500 ben az erősítő. Mikor elég jó hangerővel hallgatod szinte megfoghatatlanak a lamellák a mély láda seggén.
Én azért egy halk ventilátort megkockáztattam volna a logitech helyében.
-
ÁdiBá
veterán
Sajnos a hangkártya beállítások sem javították a mélynek a remegését.
Pár hete írtam hogy olyan problémám van az új Logitech Z5500 ös hangrendszerrel hogy a mélyből egy elég zavaró műanyag remegés hallatszik.
Főleg tiszta mély szólamú zenéknél zavaron remeg...és már azóta erősödött ez a jelenség.
Valószínű hogy ami a mély ládában található műanyag tölcsér rosszul van beragasztva így ahogy a mély küldi a hanghullámokat brutális rezonanciát idéz elő a mély nyomóban.
Megy vissza garanciába!

-
ÁdiBá
veterán
Nekem a legjobban a játék miatt tetszik.
Annyira brutális... olyan hangokat hallok néha mik eddig benne se voltak a játékban, és most nem túlzok.
Bár lehet azért mert már nem gyári hangkártyával használom (xonar D1).
Filmnézésnél egy - két blu ray filmnél még a hideg is kirázott ahogy szól a DTS Digital.
Hát nem mezei 5.1 mint ami eddig volt nekem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ÁdiBá
veterán
válasz
dlaccc
üzenetére
Sikerült megoldanom.
Kicsit utána jártam, és lényege az hogy ha MP3 és egyéb zenei fálj-t szeretnék hallgatni akkor állítsam az ASUS XONAR D1 hangkártyát 2Ch módra digitális kimeneten.
Ha pedig film, DVD, Blu-Ray. Állítsam 6Ch-ra.
Teszteltem, és tényleg. 6Ch módban ha zenét hallgatok nem szól az összes hangszóró csak az első sztereó pár, viszont 2Ch módban már szól mind.
Filmnél 6Ch módban gyönyörűen szól DTS-ben. BluRay filmet teszteltem. (félvér herceg)
De még a hideg is kirázott annyira szépen, félelmetesen jól szólt az 5.1.
Köszönöm!
Megéri a pénzét a Z-5500! -
ÁdiBá
veterán
válasz
Regirck
üzenetére
Elvileg tudja. Az asus xonar d1 hangkártya.
Mikor zenét hallgatok annyit ír hogy Imput optical 96-24 Effect: PLII Music.
Mikor blu ray filmez nézek akkor átnyomom a hangot a lejátszóban optikaira és akkor át vált az LCD kijelzőn lévő írás EFFECT.: Digital - ra.
De DTS digitált nekem csak akkor ír mikor a vezérlőpultban letesztelem a támogatott formátumot...
Akkor kiírja hogy effect.: DTS digitál, megkérdezi utána ahogy szólt-e az összes hangszóró?
Rákattintok hogy igen, és ennyi...
De sehol nem írja ki, se játék alatt se film, se zene alatt hogy DTS digital...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Regirck
üzenetére
Most beállítottam, ilyen teszt lefutott a hangfalszetten. Teszt közben annyit írt Effect.: dts Digital.
Majd végig futott ez a teszt le okéztam, majd csak annyit ír most hogy effect DIGITAL.
Így kell lennie?!
Sorry a láma kérdésért de még nekem elég új.
Hangkártyán SPDIF OUT-nál kivan pipálva a Dolby Digital Live és a Dolby Pro Logic IIx
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok párnapja hozzá jutottam egy Logitech Z-5500 ös hangfalrendszerhez az iponból vásároltam újonnan.
Ehhez vásároltam még egy Asus Xonar D1 es hangkártyát és jelenleg digitális csatlakozóval használom.
Lenne pár észrevételem amivel hát nem tudok mit kezdeni...
Kipróbáltam marha hangosan szól... Viszont ami marha fura nekem hogy mikor digitális kimenettel van használva a hangfalszett akkor olyan mint ha nem egyből reagálna az elinduló zenére, egy két másodperc késésre.
Másik komolyabb észrevételem az pedig a mély ládával kapcsolatos.
Olyan zörej hallatszik zene hallgatás közben a mélyből mint ha valami műanyag alkatrész remegne a mélyben...
Természetesen annyira nem hallani főleg hogy ha picit erőteljesebben hallgatod...
De azért nem ezt várná el az ember egy ilyen drága hangfalszettől...
Ezzel a zenével teszteltem. Parancsoljatok.
Valakinek valami ötlete? Vagy garancia?!
2 napos
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Gitáros topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- SONY PS4 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Haveromnak egy szó nélkül kicserélték a Z5500-as ban lévő erősítőt pedig simán leégette mert nem gyári hangszórókkal használta, és ennek dacára kapott egy új mély ládát a garanciában.