Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltee10

    addikt

    válasz DopeBob #22955 üzenetére

    Félreérted, mert nem bontottam ki eléggé, elnézést.

    Nem azt mondom, hogy az EU rossz és ellenség, mert a király ezt mondja. Nem hiszek el én senkinek semmit. Azt mondom, hogy ha EU nem létezne és a politikai elit nem a saját pecsenyéjét sütögetné, előrébb lennénk. Szóval még egyszer, nem azt mondom, hogy az EU rossz. Azt mondom, hogy előrébb lennénk, ha sose lett volna és az országnak normális vezetése lenne, de ez a mi lett volna ha. Egyébként nem látok egyetlen épkézláb pártot se, aki irányítani tudná az országot a helyes irányba. A következő választáson valamelyik kis pártra szavazok, amelyik a legértelmesebben beszél.

    Mire ad az EU pénzt? Nem gyárak építésére, nem termelő, értékteremtő munkára. Nem is használhatná fel a kormányzat ilyen célre, ha akarná sem. Az egy másik dolog, hogy a politikai elitnek ez kényelmes, hogy építhetnek stadiont meg a falvakban vágóhíd helyett virágládát kötelező csinálni, hogy szép legyen. Csak, hogy kiragadjak pár sarkos példát. Királyunk pedig kikiáltja ellenségnek az EU-t.

    Se nyugati országoknak, se a hazai kormányzatnak nem érdeke, hogy fejlődjön Mo. Felsőoktatás megnyirbálása is jól mutatja az irányt. Olcsó gyárimunkások országa leszünk, akinek nem tetszik, el lehet menni. Ebbe az irányba haladunk 25 éve. :( Ha nem lenne igazam, akkor lennének cukorgyárak, lenne gépgyártás, édességipar. Mondjatok akkor néhány sikeres magyar kézben lévő céget, akik exportra is termelnek. Vagy csak döbbenjetek le, mint én, amikor Kanadából jöttek a rokonok és akartunk összeállítani egy édesség kosarat kizárólag hazai termékekből és em tudtunk. :(

    Ezt is érdemes elolvasni. :)

    [elmagyarazom-miert-keres-tobbet-egy-osztrak-ugyanazzal-munkaval]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák