Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz zsoltee10 #22978 üzenetére

    Miből gondolod, hogy itt csak IT-sok írogatnak?

    Egyébként te is a mezőgazdaságnak csak egy kis szeletére látsz rá. Gondolj bele hol lenne a mezőgazdaság ha még terület alapú támogatást se kapna?
    A gyárakat pedig azért adták el, mert egyrészt sz*rban volt az ország és egy tetemes adósság volt a nyakán, tehát kellett a pénz, és aki szorult helyzetben van, annak rossz az alkupozíciója ez evidens.
    Másrészt jobbára elavult, veszteségesen termelő, nem piacképes termékeket gyártó üzemek voltak, a külföldiek sok esetben nem is magáért a gyárért/termékért vették meg, hanem a piacért, ami "járt" vele.

    Teljesen értelmetlen ez a "mi lett volna ha" múltba révedő, lamentáló megközelítés, mivel nem visz előre, az a kérdés most mi az amit lehet/kell/érdemes meglépni.

    Az EU-pénzekkel pedig egyértelműen inkább rosszul mint jól sáfárkodtak az eddigi kormányok, nem csak az a baj, hogy mire költötték, hanem az is, hogy azt milyen minőségben és milyen hatékonysággal tették.
    Egyébként arra utaltak a többiek, hogy azok a pénzek, amiket adott témában elköltöttek volna a költségvetésből , de lehetett igénybe venni EU-s támogatást felszabadultak, és más értelmes dologra lehetett volna hasznosítani.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák