Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz Kobe #50148 üzenetére

    Intézmények is tudnak nagy hülyeségeket csinálni, lásd pl Supra múlt áprilisban, meg sok másik a svájci Frank fiaskóban kb. 5 éve. Valamint ha jól értelmezem, a bitcoint javarészt nem intézmények veszik, hanem egy bizonyos intézmény.

    Magam részéről a BTC-ben a mostanában nagyon sikeres momentum kereskedés zászlóshajóját látom. Valami, ami mögött teljesen nyilvánvaló hogy nincs érték, (konkrétan környezetszennyező és a fekete gazdaság motorja), mégis megy örült ütemben felfelé az ára, csak mert mindenki azt hiszi hogy holnap még drágább lesz.
    Azért figyelem elsősorban, mert úgy gondolom hogy amikor a kijózanodás (value újbóli előtérbe kerülése) kezdődik, akkor a BTC fog elsőként beszakadni, mint a színtiszta spekuláció megtestesítője. Akkor kell minden jelenlegi lufit (EV, big tech, coin, srb.) adni, és valuet venni. Főleg ha ez nem szabályozási okból történik. Hogy ez holnap lesz vagy húsz év múlva, azt nem tudhatom.
    Érdekesnek tartom azt is hogy eddig hagyták a BTCt nőni, annak ellenére hogy frontálisan szembe megy a modern, átlátható pénz-és adóügyi mozgásokat és környezetbarátságot favorizáló gazdaságfejlesztéssel.
    Érdemes megnézni a Google trendsen, hol a legnépszerűbb a bitcoin mostanában.

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák