Új hozzászólás Aktív témák

  • Siszibatya

    tag

    válasz NextError #128332 üzenetére

    Szia !

    Az a proci hűtővel nagyon a határon leszel 130W hőt tud elvezetni , kisebb minimális tuning talán belefér. ( ha jó példányt fogtál ki aminek a gyári pasztázása "jobb " )

    Az msi lap amit kinéztél 46-50k ársávban mozog.

    hasonló ársávban : ASRock Z370 Killer SLI 44,3k akciósan 45.6k az eredeti ára , ASRock Z370 Pro4 35k-tól,

    Csatlakozók , portok számát , hűtési tulajdonságát vrm , kell megnézni ezeknek a lapoknak és a memóriatámogatását. Teszteket érdemes nézni , saját topikjában érdeklődni .

    Sajnos asusból drágább ársávban vannak jobb lapok . Asusból ocsóbbak , hasonló ársávban mint az előzőek -ezeket nem merném sem ajánlani : ASUS PRIME Z370-P , ASUS PRIME Z370-A 56k árral már így is több mint az általad nézett.

    Msi-ből : MSI Z370 GAMING M5 60k , MSI Z370 GAMING PRO CARBON 57k amit még érdemes szerintem megnézni

    A gépház oldalát levenni nem tartom jó ötletnek : egyrészt levegőáramlás miatt mert megtörik és nem lessz a levegő útja olyan amilyennek lennie kéne , másrészt jobban porosodik és hangosabb a gép.

    Elől befújó ventik 1-2db - hátul 1db - felül 1-2db , esetlegesen oldallapon ha a proci magasságába van ventihely két lehetőség van friss levegőt ráfujatni a procira és környékére vagy meleg levegőt kifelé fújatni a ventivel. Házszellőztető ventiket is érdemes minőségit venni de a procihűtőre sem árt ugyonebből rátenni a gyári helyett.

    ventillátorok :
    Lepa Bol.Quiet ,Be Quiet Pure Wings 2 PWM ,Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus ,Akasa Apache,

    Érdemes hozzá venni minőségi Phobya Y elosztó kábeleket 4pin-es vagy 3pin-est amennyi kell és rákötsz 2db ventit. Meg kell nézned az alaplapod melyiket kezeli , hány ilyen csatlakozója van és az alapján venni ventillátort és y-elosztó kábelt is
    Thermalright TY-147A ( 120mm furattal )

    Üdv.: Tamás

Új hozzászólás Aktív témák