Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz Flashback #125800 üzenetére

    Ha nem akarsz rollert, akkor a Toyota 2.2D-t felejtsd el. En dobnam az Epica-t is, mert abban tan valami sajat fejlesztesu diesel van es az alkatreszellatottsaga amugy sem a legjobb, foleg ha a kasznihoz kell valami.
    Ha olcson fenntarthato auto kell akkor a BMW-t is passzolnam, a B200-zal egyutt.(ez utobbi nem is kulonosen csendes, az a C-Klassenel kezdodik).
    A quashqai nekem eleg csendesnek remlik, es most rakeresve az ADAC is azt mondja. Ezt viszont csak 2.0DCi-vel mernem megvenni, ha egyaltalan
    A Civic-nek szerintem kemeny a futomuve, de lehet neked bejon, a 2.2CDTi viszont megbizhato konstrukcio kellemes karakterrel. Szoval ezek kozul szerintem az Accord lehet a legjobb valasztas.
    Esetleg erdekes lehet meg a Hyundai Sonata es Kia Magentis paros(2.0 CRDI) FL valtozatai, bar az alkatreszellatottsaga nem olyan mint egy golf-e, de a motor eleg sok tipusban jelen van, talan csak a kaorsszeria alkatreszeket problemas beszerezni.

    Amugy a magas epites palyan kb 1L pluszt jelent, szoval ha nem olyan helyen laksz ami miatt muszaj, akkor inkabb hanyagold.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák