Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz Tothgera30 #163702 üzenetére

    Csak egy példa történet: Légrugó Max esetében. A feneke fenn maradt. Van ilyen, pucsít mint a rossz krva ;]
    Beszéltem szerelőmmel, volt elég melója nem fértem be. Kerestem másikat, aszonta belerohadt a szelep, mindemeghalunk! Ok, felhívtam PoHu-t, ahol a mindmeghalunk mellé jött egy magasnyomású rendszer, ki kell szerelni a légrugót is és miután mindmeghalunk, a világnak is vége!
    Ekkor szülőfalumban egy számomra eleddig ismeretlen embert ajánlott édesapám akinek szokott asztalos melókat vállalni. Aszonta telefonba menjek ki megnézné, utána mond valamit. Kimentem, megmutattam neki a szelepet, mert mint kiderült életében nem javított még légrugós rendszert - gondoltam ez nem túl jó ómen , hogyan is hátráljak ki innen h ne legyen ciki :F
    Aszongya álljak már az aknára (csak előtte leáll onnan egy fábiával), hogy megnézze hol is kellene ezt a szelepet cserélni. Beállást követően az édesanyja megjelent és elkezdett szóval tartani. Kb 2-5 perc után sziszegés hallik és a kocsi feneke leült. A fejem átment WTF?!-ba. Kérdem az embert jól van-e nem -e esett baja h a kocsi a fejére ereszkedett?!
    Előmászik kezében a szelep és mondja h adjam oda a cserét. Odaadtam. 15-20 perc alatt ki volt cserélve, és nem halt meg mindenki, nem lett vége a világnak. Csak neki elfelejtettek szólni az ajvékoló szakszervezettől, hogy nem illik megcsinálni ilyen gyorsan egy melót olcsóért. 3000 Ft-t kért, 5000 kapott.

    bocs a hosszú sztoriért, de remélem érted miért írtam le :)

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák