Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Qru #182374 üzenetére

    RX 400h és a CR-V van egy árban kb, viszont az a Lexus egyre jobban tetszik. RX 450h felette, még mindig filózok hogy ki adjak e ennyit mert ezt a kocsit nem szeretném sajnálni meg asszony is vezeti ugye... Ez nem azt jelenti hogy nem lenne vigyázva, de a Zoe-n másfél év alatt 5 elemet kellett políroznom, és csak 4 lett hibátlan.

    Ez a faceliftes Executive CR-V elég szép és ennyi pénzért ez nagyon sok autó. Kartámaszon kell a bőrt megcsináltatni amit így hirtelen látok de nagyon egyben van. Illetve még a Lexusnál is golyóállóbb gondolom. Persze sokkal prémiumabb a Lexi. Ez az RX 400h is eléggé egyben van.

    Szerintem itt már a puding próbája az evés szitu áll fent. Illetve ahogy a CR-V videó végén mondja a kereskedő: Mindenki eldöntheti hogy értékvesztésben, szervizben vagy üzemanyagban kívánja megfizetni az autózás költségeit. Ezek már a nagy értékvesztésen túl vannak, szervizben nem bajos típusok mondjuk az durva hogy az automata CR-V 10-13 között kajál. Majdnem XC90 V8 szint, az evett normál használatba 12-15 közt.

Új hozzászólás Aktív témák