Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Kornel #83649 üzenetére

    "autólopási ügynél nem is történik érdemi nyomozás, és ezt meg is mondják"

    Igen megmondják. Azon kívül, hogy felveszi a bejelentést és kőrözési nyilvántartásba veszi az autót mi mást tud tenni egy rendőr? Elárulom semmit. Innentől azon áll vagy bukik a dolog, hogy fennakad-e az autó egy rutin közúti ellenőrzésen vagy sem vagy épp belefut-e egy olyan traffipaxba ami rendszámfelismerő szoftver is fut. Rendszerint nem és erről sem a rendőrség tehet. Ha kivétel nélkül minden egyes rendőrautóban lenne rendszámfelismerő rendszer akkor hatékonyan fel lehetne lépni az autólopások ellen. De ez több tízmilliárd forintba kerülne. Csakhogy a rendőségnek lassan már benzinre sincs pénze nemhogy erre.
    És amikor az egyszeri ember felhívja a rendőrséget, hogy jajjajjjj jöjjenek gyorsan forró nyomon mert ellopták az autómat! Látta az elkövetőt? Hát izé... azt nem. Azt tudja, hogy mikor vitték el? Ööö... azt sem. Jó akkor fáradjon be a kapitányságra írásban bejelentést tenni. Persze tudom ilyenkor is a rendőrnek a kurva anyját, hogy nem rohan azonnal a helyszínre feleslegesen egy üres lakótelepi parkolót nézegetni. Félre értés ne essék nem vagyok rendőr sőt még csak nem is szimpatizálok velük de őket hibáztatni egy olyan dologért amiről kurvára nem tehetnek elég nevetséges. Ez olyan mint a biztonsági őrt hibáztatni egy bankrablás miatt vagy a pénztárosokat a bolti lopások miatt. Nonszensz. :U

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák