Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz runner 125 #84124 üzenetére

    Olyan helyen lakom mint az Alfold, nem azert kellett a SUV, mert a hegyre jarunk vele, hanem, mert tagas 5 ember csomagokkal kenyelmesen elfer benne, kinez valahogy es megis autoszeru, tetszik, hogy magas-ralatsz az utra es nem egy kocka doboz meg, ha olyasmi is.

    Terepre most se megyunk majd vele annyi, hogy valoszinu eszakabra koltozunk ahol a tel 6 hettel tovabb tart, es nem ennyire sik tehat oda jobb valasztas lenne az AWD nem kene kocsit cserelni par even bellul.

    A CR-V kiesett, volt a csaladba, felesegnek nem tetszik:Jo-jo ,de nem tul kenyelmes hosszu uton, tul kocka es mivel o fogja hasznalni napi szinten ezert sokat szamit a velemenye. A Forester szinten nem tetszik neki, mert alacsonyabb es kissebben is tunik, van a csaladba egy latta-probalta, nem az igazi. Hyundai Tucson muterjanak van, CR-V rol valtottak, hogy minek fizessenek annyit a Hondaert, mikor ebbe tobb az extra, es ugyan azt tudja.
    Hat a CR-V be csak tankolni kellett, meg olajat cserelni ez meg jon-megy szervizbol-szervizbe, ha nem lenne garos mar felgyujtottak volna. Automata valto, uzemanyag rendszer, egy valag erzekelo, es rendes a szerviz, mert beviszi, hogy a kulcsot nem lehet kihuzni a gyujtaskapcsolobol, es mar mondjak neki, igen tudjak, meg hogy mit cserelnek neki garba meg azonnal, mert valami megint a halalan van(talan pont a fek rendszer gyari visszahivas volt). Lehet, hogy kifogtak egy szart es a tobbi nem ilyen, de most mar visszasirjak a japan minoseget.

    A Rav4-et nezegetem az talan, bar belul joval fapadosabb az outlanderhez kepest es joval dragabb is, ami meg tetszik neki valami rejtelyes okbol az a Chevy Equinox ebbol talan egy 2-3 ev korulit tudnank is venni.

    Barmi mas ertelmes SUV sokkal sokkal dragabb Acura MDX is tetszik, de atlag 3-4 evvel oregebbet tudnank csak venni belole ugyan az az Infinity vagy a Lexus suvokra,Volvo XC-90 Nissan Muranora is igaz.

    Megint visszajott a Ford Edge ami meg talan lehetseges, nekem is bejon, egy gond van az Outlanderrel, hogy sokkal kevesebb van belole, mint mas suvokbol az ujabb evjaratokba a V6 ritka mint a feher hollo, csak a 2.4i meg a 2.0i motorral szerelteket latom pedig 750 Km-es korzetben keresek mar autot.

    Ennel tobbet meg raszanni nem akarok, mert az S80-nak is mennie kell,14 eves iden 330K van benne es kezd elojonni minden rajta, van meg egy 2003-as civic, meg egy masik oreg szar, azokat is eladom kis penz hozzatesz es lesz belole egy 6-8 ev koruli Toyota Prius.
    Akkor a 8-22 oras utakra ott lesz az Outlander a varosba meloba nekem meg a Prius.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák