Új hozzászólás Aktív témák

  • AmunRa

    aktív tag

    válasz Kornel #95080 üzenetére

    Van előnye az öreg autónak is! :)
    Suli előtt a hölgyek alkotnak. Behajtani tiloson bemennek, felparkol a járdára, mert földút van mellette, és a gyerek ne koszolja össze az autók amikor beszáll. 3 járólap széles és sokszor nyitva is van az ajtó, úgy h nem használja senki. Múltkor meg baromi nagyot fékezve jött, egy picsa iszonyat porral. Amikor megdicsértem, rám se bagózott. Felemelt fejjel előrenézve.
    Bár elég stresszes a legtöbb embernek mostanság. Egy fickó fordult múltkor, én meg nyitottam a gyereknek az ajtót épp lépett ki. Ahogy fordult idegesen majdnem elvitt minket, mert megcsúszott, és felverte a kavicsokat, ami rajtunk és az autó oldalán landoltak. Télen volt.
    Odamentem és mondom, hogy ez mire volt jó, hogy ezt csinálta? Erre az volt a válasz miért nem parkoltam lejjebb? Nem értettem mi a baja, lehet parkolni máshol is, mögöttem előttem. Végül mondtam, hogy majd ha hazaér gondolja ezt végig.
    Mögöttem jött, és úgy parkoltam, hogy megfordulva irányba raktam a kocsit a bal oldalon, szabályosan szélre húzódva. Mivel lentebb nem volt hely, neki kicsit tolatva kelett fordulnia.
    Másnap megvárt és elnézést kért, mert a felesége felhúzta és kész volt. Azóta köszönünk, és odafigyel az emberekre jobban is mint kéne.

    (#95085) kornelka az én orvosi ellenőrzésem az volt, hogy van e valami baja, mondom nincs. Már írta is a papírt. Nem ártana egy alaposabb ellenőrzés. Reflex, és látás. De mi is leszünk öregek és ti akik ide sokat kapartok nem akarják majd elengedni a kormányt! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák