Új hozzászólás Aktív témák

  • nesa

    veterán

    válasz footy #96701 üzenetére

    Ezek a szamok a valosag konnyen mashogy is alakulhat stiftel telen tuti 2x3x annyi ba kerul elmenni 1,5km a boltba mint egy szivo dizelel, ugyanis ezekbe nincs se szivato se dusito semmi ami a fogyasztara extran vagy merhetoen hatna kizarolag hidegbe a befecskendezes szogen alit amitol kopogos lesz az eges.
    A stift egy eletforma, nem ugyanaz a celkozonseg soha nemis volt ugyanaz.

    A gazolaj meg manapsag nem dermed meg, nekem meg -20 ba se volt vele gondom,nem a nyari trakorbol leszivot naftat kell hasznalni, a kutakon lassan mar valtanak teli gazolajra.

    Most lehet te ilyen kis hangya fasznyi kocsiba nemerzed az elonyet, de ezek a motorok meg mindig tucsok pocs kis golf kategoriaban is ugyan enyit esznek, meg egy kozep kategorias passatba se igen tobbet, es itt nincs tel meg nyar gyakorlatilag nincs fogyasztasba kulonbseg.

    Igazabol nem a monitoron kell a szamokat nezni, ezeket at kell elni es megtapasztalni, te meg ha sietsz nyilvan nem a te autod a szivo dinnye, amugy is lassan kopnak ki ahogy oregednek a legfiatalabbak is kb 8-10 ev korul lehetnek.

    De tobb millio ember elegedett vele, tudom hogy ezen a forumon sokaknak ha 5kg-ra jut 1 lo az mar szanalom, es a 0-100 as sprint ha tobb mint 5mp akkor az utakadaly.

Új hozzászólás Aktív témák