Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz trassher #97136 üzenetére

    1.3as swifteket szoktam nézegetni ,1.0 nem mert tudom,hogy megy az ezres is volt anno nekünk anyám kezdőautója az volt de 1.3 alá nem adok swiftbe..

    Attól,hogy elférek benne attól nem tartok mert ahogy mondtam volt már és tökéletesen elfértem benne.

    Karbantartani mindenképp karbantartom majd ha már lesz, nem szoktam "lezúzni" a cuccaimat.
    Mikor megveszem az első lesz ,hogy olajcsere,vezérműszíj csere,szűrők plusz akkor a te általad javasolt szelephézagokat is megnézetem majd..

    Kényelemről annyit,hogy nekem nem volt vele bajom. 150km-ert mentünk régi fapados, 1.0 94es swifttel elzsibbadtam egy kicsit de amúgy elviselhető volt. És ez a fapados volt , olyan üléssel amin nem volt külön fejtámla hanem egybe volt. Biztos vágod melyikről beszélek. :D Extra az egy rádió volt.

    Csomagtér az számomra egyelőre nem érdekes mert kb szatyrokat, vagy táskát fogok benne utaztatni az meg elfér az ülésen is. :)

    Egyedül vagy max ketten fogunk benne ülni az esetek 90%ban .

    Én is csak a biztonságtól tartok de most valamit valamiért.. Nem fogok vele száguldozni de ugye egy végzetes balesethez elég kb 50-60km/h is szerintem . Meg nem csak rajtam múlik, bármikor bárkibe belé mehet egy barom.

    #97141) giigz : Melyik évjáratra gondolsz? Facelift előtti vagy utáni? Facelift előttit elhiszem lehet kapni 400ért de annak az elejét nagyon csúnyának tartom a nem tudom milyen motorháztetővel. A facelift utáni tehát a 99+ az nagyon tetszik, volt is ilyenünk sedaneba de ezt nem kapni 400ért sajnos . :( Legalábbis én nem láttam/találtam "egészségesnek" kinézőt.

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák