Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz jjeahh #17059 üzenetére

    e-pl5 magas iso-ban, dinamikában valóban jobb,

    ez igaz, de normál iso tartományban (800-ig) én nem találtam különbséget a képekben, 1600-on is alig, 3200-nál valóban elhúz az e-pl-5.

    nincs szükséged a PL5 többlet teljesítményére,

    inkább többlet szolgáltatásnak mondanám ami releváns. mert valóban a sorozat, meg vaku szinkron, meg minden ilyen téren teljesítményben is mindenben több valamivel, de abban még az e-pl3-t sem használnám ki. a jobb kijelző (mechanika) OK, de megvagyok nélküle, egyedül a képminőség lenne az, ami a felárat indokolná. de mint írtam, normál képeken nem látok (ekkora) különbséget. vagy a tapasztalat azt mutatja, hogy normál iso 100-400 képeken is van minőségi különbség?

    közben megnéztem a G3-t, ami leginkább ellene szól, hogy csak OIS van, nincs szenzor shift, én meg szeretnék később mindenféle optikákat (tele, fix) kipróbálni hozzá.

    A vaku FL36-R szerintem kompatibilis az e-pl3-al, itt egy D-lux4-hez írja, hogy Sticking the FL36 on the D-lux4 or Panasonic's LX3 automatically switches the flash to TTL mode and it zooms with the camera.

    feljebb olvastam még a K-500-ról, megnéztem a K-50-t 18-135 zoomal kitben, a legolcsóbb brutto 230, de az már megint nem az a kategória, amit mindenhova magammal vinnék. volt régen slr kamerám (nikon f801s), annak a feelingje valóban utánozhatatlan, de mindig kétszer átgondoltam, hogy elvigyem-e magammal. nekem nagyon bejött a milc-ek méret/minőség mutatója

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák