Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz koppi999 #51212 üzenetére

    Az 5 percen belüli egyforma mondandóidat légyszíves legközelebb szerkeszd 1 hsz-be.

    Persze, van más jelölt is, de ár-érték arányban DA 3.5G minden hasonlót ver, kár, hogy már itthon nem kapható. Ha a formája érdekel, akkor bármelyik DA-variánst megtapizhatod random boltban, elsősorban Pixelben. A 3.5G csak annyiban különbözik az újaktól fogásra, hogy a hüvelykujjnál nincs gumibetét.

    Azért elsősorban a 3.5G-t írtam, mert magasabb DPI-re szerintem az a legalkalmasabb palmos egér: 1800 DPI-n tökéletesen reszponzív. A többi zömmel PMW3310-es, amiben 800 felett implementációtól függően szokott lenni pici (~1-2 ms) smoothing, de nem mindig. Szóval ha ezek kényelmesebbek, ugyanúgy jók, mint a DA 3.5G.

    Igen, a jó driverrel (Legacy) csak 4 DPI között válogathatsz. Synapse-ban lehet, de azt messze kerüld. Egyébként meg nem jó dolog a DPI-t váltogatni, helyette az in-game érzékenységet érdemes állítani (lásd true sens, összefoglaló).

    Az újabb DA-kat én magasabb DPI-re kerülném, jóval több smoothing van az S3988-S3989-ben, mint a PMW3310-ben. (EVGA X5 ugyanazzal a szenzorral: 3-4 ms).

    Alcor és Cougar 300M akkora mancshoz szerintem kicsi.

    G402 lehet, hogy túl lapos, nem mindenkinek jön be palmra.

    Gyakorlatilag az összes többi jobbos palmos egér teljesen jó lehet:

    SS Rival
    SS Rival 300
    Asus Strix Claw
    Mionix Naos 7000
    Zowie EC1-A

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák