Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz PainKiller13 #69029 üzenetére

    Értem én sajnos. Csak ez a Barátnőm szüleinek a gépe. Nem rajonganak a gépekért, ezért nagy kiadásba nem lehet belevinni őket.

    -Ugye kell most a táp, mert amit adtam annak a venticsapágya nem túl jó már. A zsírzás megmentette, de nincs sok ideje hátra. Jó táp csak nem fogok nyomorogni a venticserével.
    -Egy értelmes ház is kéne
    -És 500GB SSD-t nem hiszem, hogy vennének. Az 5400-as tároló vinyó csak nem olyan hangos már. Külső házba tetetni nem lenne szerencsés. USB2-es gép ugye, lassú szotty. Vigyázni is kéne, hogy jó külső ház legyen jó táppal, ne koccolják oda sehova. Nem kéne. Jobb az a gépházban.
    -A rendszer 7200-es HDD-t most a nagy olcsóságban SSD-re cserélni is elég nagy eredmény lenne már.

    Házból néztem a kibelezett CM 609-et 4k körül itt az aprón.

    Nincsenek benne a spéci 3,5"-ös keretek, anélkül nem ér semmit sem az egész amúgy szerintem. De nekem van egy pár ilyen a saját CM609 II-mből (remélem kompatibilisek). Ugyanúgy az előlapi rácsos borítások is megvannak egy HAF932-ből (azt kihajítottam, amikor kikoptak a csatlakozói) és így élhetővé lehetne tenni.

    120-as venti fogadós, gumírozott HDD-s másik ház nincs ennyiért. Mit gondoltok vegyem (persze a sérüléseket élőben látni kéne...)?

    *Amúgy az olcsó házaknak a talpa rezonál meg hasonlók, az egész vékony lemez mindenük a HDD-től. Szóval azokkal kifejezetten idegesítő együtt lakni egy szobában. Mondjuk én már agybajt kapok a ha épp bekötöm az 5400-as tároló vinyómat a gépembe, annyira megszoktam a halk működést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák