Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz attilav2 #48341 üzenetére

    Nem tudom hol láttad, hogy le van húzva, mert az biztosan nem itt volt. Teljesen vállalható SSD, a TBW limitje kicsit alacsony, de csak a 120 gigás modellnek, 240+ méretben már van olyan magas, hogy teljesen lényegtelen, és a 120 gigás modell 40-es TBW-je is van akkora, hogy átlag felhasználás mellett nagyon sokáig tart elérni. Egy pechje van ennek az A400-nak, hogy mindig voltak nála nem sokkal drágábban jobb vételek. Aztán lement ebbe a rendkívül olcsó tartományban az ára, amire megint jó vételként lépett elő, erre a Kingston egy másik, jobb termékével szintén konkurenciát állított neki az UV500 személyében, ami így jobb vétel lett alig drágábban. Tehát ha nem cél, hogy a legolcsóbb vállalható SSD-t vegyed, akkor megéri azt az alig pár ezer különbözetet, és érdemes rámenni a Kingston UV500-ra, amit 5 év garival is lehet kapni.

    Kingmaxokat nem ismerem, régen volt pár hullós szériájuk. Amit linkeltél, arról nem találok elég részletes specifikációt (csak hogy 3D NAND, de az nincs odaírva milyen, van-e TBW limit). Ha nem sokkal drágább, akkor UV500-at vegyél helyette 480 gigásban, ellenkező esetben A400-at. Azzal legalább van már tapasztalat, vett egy csomó ember itt a topikban, baj még nem volt vele.

    (#48343) Laraxior: akkor mindenképp jó vétel, érdemes rá lecsapni. Még én is rendelnék ilyen jó áron, de nekem mSATA kéne, meg a német Mediamarkt nem csak M.o.-ra, hanem ide Angliába se szállít ki, de szerintem ez teljesen érthető. Még az sem kizárt, hogy ezek majd megjelennek a magyar boltjaikban is idővel jó áron, akkor szerintem erősen az ajánlott SSD-k között lesznek ezek a BX300-ak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák