Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Teasüti #100348 üzenetére

    "először meglátom mennyi változás lesz az új fékcsővel"
    Ha tisztában vagy vele akkor tekintsd tárgytalannak amit írok, de ha mégse akkor jobbnak látom leírni: a fém fékcsőtől fékhatásbeli változást ne várj, arra nincs hatással, ellenben a nyomáspont sokkal határozottabb lesz, meg valamivel jobb lesz az adagolhatóság is. Az ujjaidnál megszűnik az a korábban ruganyos érzés.

    Amikor az új MT-09-et és 10-et próbáltam, akkor voltam teljesen meglepődve hogy azoknak mennyire ruganyos a fékük, de a 2016-os MT-10-esen is nagyon "rugós" volt az ujjaimnál.

    "Egy szervizóradíjból megvettem a fém fékcsövet."
    Ha ezt azért írod, hogy mennyivel jobban kijön így a matek, akkor számold ki hogy eddig hány órát töltöttél el a fékkel, és hogy a te óradíjad mennyi :D Valószínűleg nem jönne ki.
    Mint amikor Kathi Béla azt mondja, hogy nem csinál magának kaját, mert elmenne vele napi 1-2 órája, azalatt meg 5x annyit keres mint amennyiért készen veszi a kaját vagy bérbefőzet mással :D
    De azt hiszem a lényeg nem is ez, hanem ha közben tanulsz is, meg szereted is csinálni, szeretsz bütykölni, akkor tökmindegy hogy mi mennyi lett volna szervizben, felesleges arra hivatkozni.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák