Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Geresics #103551 üzenetére

    Pedig öröm volt Tasi videóit nézni akkor is amikor a 2006os R1-en értetlenkedett, ami a mai napig egy elég kívánatos motor amúgy :D A kedvencem volt amikor elmagyarázta hogy a 30 éves Suzukijával hazabassza a modern motorok akármelyikét :D

    Most az hogy neked Dodor nem jön be az egy dolog, kicsit csakazértis írtad amit írtál. De legalább rendeltetésszerűen próbálja ki őket. Mindenkit az érdekel ennél a motornál hogy hogyan kanyarodik, mire jó a 3 kerék, mit bír el, hol a határ. Hát megmutatta tisztességesen. Ez a videójából szerintem maximálisan kiderül, pláne hogy akit meghívott Viktort, azt a Yamahások FB csoportból ismerem nagyjából és ő tényleg nem egy nagy mágus.

    100x inkább ilyenek legyenek a tesztek, mintsem amikor töviről hegyire felolvassák a katalógusból az összes kurva milimétert meg a blokkon belüli szögeket stb, aztán 50-nél gyorsabban és 10 fokos dőlésszögnél nagyobbat nem mennek vele, meg a városban gurgulásznak. Sport vagy sportos motorokat így kell kipróbálni, hasonló menetek után lehet róluk releváns véleményt mondani.

    Az továbbra is végtelenül ironikus hogy pont egy háromkerekűvel esett el, pont ő, és pont egy körforgalomban :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák