Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Geresics #103559 üzenetére

    Most attól hogy valami hülye a neten azt mutogatja hogy mennyivel megy nem hiszem hogy példát mutatna és mindenki utána csinálná. Ahogy a tévében retardkodó győzikéktől meg valóvilágoktól sem lesz mindenki agyhalott azonnal :D

    A motorosok jelentős része ígyis úgyis gyorsabban fog menni mint a megengedett, hiába álszentkedünk.
    Szóval ha ezek az emberek kimennek és meghajtják, akkor már jobb ha tudják mit csinálnak, van némi képzésük és tudásuk legalább, különben az lesz mint amit időről időre olvasni a hírekben hogy szemmel alig látható kanyart nem tudott bevenni, első féket alig húzott de a hátsót taposta, stb.

    Ha jól emlékszem te is olyan motort keresel ami tudja a 150-es utazót tartani. Az nem száguldozás? :D Mész 150-nel, de a veztech tréningen semmit nem csináltatok 150-es tempóról, 30-cal bóják körül hátsófékkel, meg 80-ról fékeztetek (most csak mondtam pár számot). Meg a Kakucson ahol 60-80nal kanyarodnak emberek mentetek pár kört. Ezután ha 150-nél történik valami akkor az persze hogy soknak érződhet. De ha 150-ről vagy 200-ról gyakoroltátok volna a fékezéseket oktatáson akkor jóval kintebb lennének a határok, és meg sem kottyanna utána ennél a tempónál bármit is reagálni egy helyzetre. Ha meg valaki rendszeresen pályázik és ilyen tempóval kanyarodik meg 200-ról fékez akkor meg pláne van tudásbeli tartalék alacsonyabb sebességeknél.

    Amúgy meg nem tudom ki az a Bike-R, miért nem Dodornak kommenteled be? :D :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák