Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Horvi #122294 üzenetére

    Nekem is megfordult a fejemben, h nézek valami első generációs, legnagyobb kijelzős (6S Plus néven futott talán) Apple-t, de ugye a vízállóságot cseszhetem.
    Ez volt az egyik fő érv a strapaphone mellett és baromi nagy akku. Oké, USB-ről tölthetőek, de azért az a kapcsolat sem használható esőben, legalábbis én nem láttam még olyan motoros USB töltőt, ami bedugott kábel mellett is vízmentesen zárna.. emiatt muszáj figyelembe venni a nagy akku kapacitást. Noh ez egy 6-7 éves nagy kijelzős készüléknél kapásból akksicserét jelent és még akkor sem tudja folyamatos netkapcsolattal azt, amit egy ilyen strapaphone.
    Meg persze a másik, h ötvenpárezer ft-ból kijött mindez és gyakorlatilag kompromisszumentesen használható kizárólag navira. Nem féltem, ha leesik (reméljük :D ) semmi baja nem lesz és tényleg baromi korrekt ezért a pénzért a hardver. Kíváncsiságból nyomkodtam a napokban, csináltam néhány összehasonlítást az iPhone-nal és azt kell mondjam, h alap műveletek mellett (levelező, messenger, böngésző, NAS elérés, navi) gyakorlatilag hozza ugyanazt a felhasználói élményt.
    Jah és ami még eszembe jutott, h akkor már használom Polaris-on is ELM327-es, blutetooth-os OBD 2-es csatival és mondjuk az OBD Mary appal egy informatív műszerfalnak/ diag.-nak is.

    Most pl nézem a fent említett SP Connect cuccost, 11 Pro Max-ra 40 rongy a konzol + tok. Szerintem az qrva sok. Főleg úgy, h a tokot folyamat cserélgetnem kellene, mert a gyári kinézetű bortokban tökéletesen megy a vezeték nélküli töltés, addig ebben tuti nem működik.
    Más felől a folytonos rezonancia engem tényleg aggasztott. Több bejegyzést találtam én is, h az optikai képstabilizátort kinyírja. A motoros navikat meg már kitárgyaltuk, az xRider elég gagyi (volt olyanom), más felől a WinCe már 15 éve is egy foshalmaz volt. Nem is értem, h a Wayteq is miért nem fejleszti ezt az xRider-t és pakol rá mondjuk Android-ot valamilyen minőségibb csomagolásban.
    Szóval így lyukadtam ki a már fent részletezett megoldáshoz.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák