Új hozzászólás Aktív témák

  • DJGABI

    addikt

    válasz Xero #128627 üzenetére

    Nézegettem, pár olcsóbb kategóriás NZI-t, meg MT Helmets-et felpróbáltam. NZI-ből az XL volt majdnem kényelmes, csak az meg már lötyögött. MT-ből az L-es kb tökéletes, fülnél mind a kettő erősen nyomott, így elsőre annyira egyik sem volt kényelmes. Hát az Aldis ezekhez képest tök más világ, könnyebb is, annyira talán még az L-es sem "fog", ebből meg majdnem inkább M-es kellene. Anyagminőségben azért fasorban nincs a fentiekhez. Ja a motorosboltban a nő itt lemért, azt mondja M-es a méretem, hát mondom biztos nem. Az MT 43 ezer lett volna, asszony a pénzügyminiszter, nem bólintott rá :DDD Meg én is úgy voltam vele, egyelőre jóvanazúgy az Aldis is. Picit bánom hogy ősszel nem vettem magamnak is az NZI akcióban, meg vicc, asszonyét akkor vettem, látatlanban sikerült elsőre eltalálni a méretét.

    (#128628) Pfiucska Protektoringen gondolkozok még, kabátaim végülis vannak, ősznél később nem szándékozok motorozni, vastag kabival a 10-15 fokban is teljesen oké volt mikor hazahoztam a vasat, az idomok azért sok szelet megfognak.

    Ja amúgy közben a Majával is sikerült haladni, apósjelölt kompressziót mért, kemény 4 bar, az barátok közt is kevéske. Tegnap lehúzta a hengert, azt mondja ott sok mindent nem lát, valószínűleg a hengerfej/szelepek nem tömítenek. Ha úgy nézzük a 4 barhoz képest egész jól ment :))

    << "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák