Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz CyberPunk666 #81501 üzenetére

    "miért volt ekkora forgalom ott kedden délután kettőkor. Nem dolgoznak az emberek?"
    Bennem ez minden nap felmerül :D

    Egyébként ha élvezni akarod a motorozást és pláne kis rutint szerezni a szerpentinezésben akkor a Pilist szerintem felejtsd el. De ez csak az én személyes véleményem. Az út mindenhol szar, ami eleve tönkrevágja az élményt, pláne kezdőként. Plusz ugye érthető okokból rengeteg arra a kiránduló, akik felhordják az út széléről vagy kis erdei utakról a sarat. Kanyar közepén azzal szembesülni hogy keresztbe egy bazinagy sárfolt nem túl kellemes.

    Ilyen szempontból a Mátra sokkal jobb, igaz kb 1 óra oda az út, de megéri. Az útminőség kifejezetten jó a Mátrafüred - Mátraháza - Parád szakaszon, de erről a szakaszról letérve Mátraszentimre felé is tűrhető, a Pilisnél mindenképp jobb.
    Sokkal nyugodtabban lehet venni a kanyarokat, nem azon kell parázni hogy a felgyűrődött aszfaltú kanyarban mikor esik ki alólad a motor. Legalábbis nekem ez az érzésem.

    Annyi hogy a frissen felújított szakaszon az út szélét murvával szórták fel az okosok, ezt a murvát pedig a kanyarokat levágó autók felhordják az útra, ami néha elég ijesztő tud lenni.

    Továbbá a Bükkben is többnyire jó az út, azonban keskenyebb mint a Mátrában, emiatt gyakran az autók átjönnek a kanyarban a sávodba, ami elég ijesztő tud lenni. Illetve a Bükkben is van több kanyar ahova erdei út csatlakozik be, emiatt sárfoltos a kanyar.

    Na persze sokakat láttam már a Pilis legkátyusabb legszarabb kanyarjaiban is végigtérdelni, de azt hiszem ők nem mostanában kezdték :D :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák