Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Szplöttyy #9689 üzenetére

    én egész szezonban motorral járok szinte mindenhova amihez nem kell autó. munkába, túrázni, pályázni. mindegyik tevékenységhez ugyanazt a gépet használom, egy sportmotort: honda cbr600f.
    most ott tartunk hogy a vidéki kikapcsolódásunkat (családdal vagy haverokkal) is úgy szervezem, hogy a többiek mennek autóval vagy ahogy akarnak, viszik a csomagomat én meg utánuk megyek motorral. amíg nap közben a többiek strandolnak stb, addig én meglátogatom a legközelebbi versenypályát, jelenleg ez kakucs vagy kecskemét ring és ott pályázgatok. (szerencsére tiszakécskén van tanya és telek az asszony családjának)
    munka előtt vagy után általában kerülök egyet a városban / városon kívül és úgy megyek haza, teljesen jó.
    ha sportmotort akarsz akkor vegyél azt. ha mégsem jön be azt észre fogod venni, ne hallgass másokra. viszont feltétlenül viselj mindig védőfelszerelést ha motorozol. elég ha egyhelyben eldől a motor és rövidgatyában a lábadra ég a kipuffogó.
    ha motorozni szeretnél akkor fontos hogy fejben legyél megfontolt és érett a témakörhöz. itt 200 kilóra jut 100 lóerő ebben a kategóriában amit nézel, 3-4 sec a 0-100-as sprint és 120-at mennek a gépek egyesben. nem hülyegyerekek kezébe való játékszerek ezek, és évekbe telik míg valaki úgy-ahogy megtanul menni egy nagymotorral.

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák