Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz TayRol #9949 üzenetére

    Tegnap már bot nélkül tudtam járni, ráállni még csak a sarkamra tudok, illetve a talpam külső élére. Sebek nagy része már eltűnt, szal' ki tudtam menni a garázsba. A két oldalsó idomot leszedtem már, ezeket meg fogom csiszolni a hétvégén, aztán mennek fényezőhöz (gyári színkódokat már beszereztem), a sérült gyári alkatrészeket meg cserélem.
    Már megrendeltem azokat is, a jövő héten elvileg meglesznek. ( Jobb fék, jobb tükör, jobb index, kipu hővédő csavarjaival és egy szellőző idom a hűtőnél ) A vicc, h a gyári matricaszett gyakroaltilag a leghúzósabb, 15k. Beszéltem már dekorossal is, sajna ezek a matricák "szitázott" technikával készülnek/tek, aminek a gyártása állítólag nagyon boros, és alapvetően senki nem tud ilyet.
    Amúgy jó fej volt az alkatrészes fazon. Kérdeztem, h okosba nem tud-e árakat adni ( :D ), mondta, h az nem megy, de a balesetre való tekintettel 15%-ot elenged a teljes összegből.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák