Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz junior11 #61576 üzenetére

    Nekem 4 külön telepítés van fent 4 külön profillal. Vannak alapszabályok (nem feltétlen nem oldható meg az áthágásuk, de ha arra készülsz, belevágás előtt legyen mentés!):
    Adott profil nem használható régebbi verzióval, miután egy frissebbel volt már használva - egy indulás is számít, változnak a kódok, stb:
    ESR-ed egyszer megnyitottad aktuálissal? ESR szólni fog, hogy "bajos a profil
    Fővonalas kiadást nyitottál Nighty-val? A fővonalas szólni fog.
    Egy telepítés csak egy profilt tud kezelni egy munkamenetben és Egy profilt egy telepítés tud használni normálisan (voltak fura összeakadásaim, semmi adatvesztős!)

    Telepítésnél arra kell figyelni, hogy a telepítőd a nagyméretű (100+ mega) legyen, amit a letöltési oldalon az "egyéb OS-ek, és verziók"-alatt találhatsz. Külön helyre telepítsd (/ff1, és /ff2 már elég különbség, nem kell külön meghajtózni stb.)
    Minden telepítés majd csinál magának egy külön profilt.
    Beállítható az indításkori profilváltás is, ha azt mondod, hogy két profil közt biztos nem akarnál sync képességein túl megoldandó feladatokat végrehajtani.
    Ha tálcára tűznéd az ikonokat, akkor tippem.
    Az alapértelmezett böngészőségre is kell majd egy percet szánnod (exe-t indít, és nem profilt)! + a win10-es alapértelmezett hozzárendelésekkel is kell funti egy kört (sajna oda nem hat ki az azonosverziós exe parancsikonos cserélgethetősége.

    Ha valami nem tiszta, írj! :R

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák