Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Lankadatlan #20362 üzenetére

    Egyetértek veled, kivéve a büszkeségre. Hidd el ezt rohadt őszintén mondom, hogy egy punciszőrnyi büszkeség sincs bennem, hogy magyar vagyok, de ha német lennék vagy angol vagy bármi, akkor se lenne.
    Mire legyek büszke? Az én szemembe az emberek sose úgy értékelődnek, hogy honnan jöttek, milyen származásúak stb. A történelem a múlt egy érdekesség számomra. Én a bibliára is egy nagyon jó összerakott kalandregényre tekintek. Valamiben hiszek, de nem az egyházban. Magamat a mostanában divatosan szidott liberálisnak tartom. Én a gyerekemet se kereszteltettem meg. Majd, ha akar valamilyen felekezethez tartozni, akkor eldönti. már most úgy nevelem, hogy húzzon el innen a gecibe. Hazaszeretet? Az összes tudós, értelmes ember, aki vitte valamire világszínvonalon, mind külföldön kötött ki és ott tudott érvényesülni. És ez még a mai napig igaz, mert itt tudod kire van szükség? A bólogató, bégető birkákra. Akik meg nem ezt teszik azok a mocskos, nemzetellenes, kommunista, zsidóliberális és hasonlók.
    Még egyben nem értek egyet. Szerintem nem volt senki tiszteletlen egymással. Ha valaki úgy érzi, hogy az voltam vele az kapja be ;] na viccet félretéve az írjon nyugodtan és megkövetem, mert nem volt szándékomban.

    Még annyit, hogy éppen itt bújik ki az igazság. Anyukád itt élt és tudja mi van itt. El kellett mennie, hogy neked tudjon egy jobb jövőt létrehozni és biztosan neki is nagyon kemény, hogy a gyermeke távol van. Na erre legyen az ember büszke, hogy kénytelen elmennie az országból. És erre még le is hazaárulózzák ezek a faszkalapok. :W A barátja csak a mázat látja és ő élne itt, de szerintem 1 év és futva menekülne ő is.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák