Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    Megszaporodtak itthon az események fejes ügyben, én meg még nem is írtam még az AKG K550mk2 felújításáról. Szóval a fejpántját szokás szerint mosószerrel kitakarítottam vizesen, bár rendeltem hozzá egy vacsi újat is szükség esetére. Eltettem későbbre. A dugót kellett kicserélni, találtam itthon egyet, ami vagy 1 évtizede már itthon van, és átalakítottam kicsit a hátsó részét, a műanyag törés védőjét kicseréltem fémre. Tudom, van ennék kifinomultabb megoldás, de én ezt a fajta dugót tudom "kurv@@nyäzás" nélkül zárlat mentesen megcsinálni relatíve jó minőségben. Az AT TAD-500-as adaptere pedig szerintem passzol is hozzá.

    Kapott még egy pár alis párnát, mint ahogy korábban is írtam, elég jó minősége, még a gyári jellegű merevítés. is benne van. Raktam még rá egy textil fejpánt védőt, így kényelmesebb is nekem, meg pontosabban el tudom helyezni a füleimen is.

    Nagyon szeretem ezt a fejhallgatót. Nem tucat műanyag x@r, nagyon fém, ahol meg plasztik, ott is soft touch. Nekem kigyenlenlített hang, kicsit melegebb hanzgás felé hajolva. Lényegében egyetlen bajom vele, hogy nem cserélhető a vezetéke, és nem is merek neki esni, mert szerintem nem tudnám szépen kivitelezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák