Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz #50433536 #22501 üzenetére

    Van egy magyar fórum, ami manapság teljesen halott, ám annak idején írogattam én is oda, egy kis életet lehelve a hanyatló közösségbe, de ami sokkal fontosabb: rengeteg hozzászólást elolvastam. Többek közt szinte biztos vagyok benne, hogy ex-klubtag motorja van nálam, abban is, hogy szívott a magas fogyasztásával...:DDD Lényeg a lényeg, hogy onnan is ragadt rám infó + persze az idő: 6 éve lesz nálam!

    Karbinál tudom, hogy annyira nem bonyolult, mérések szerint nem azon megy el a teljesítmény, mert az AFR pont hogy az erő felé mutat, épp a fogyasztás kárára.:D (Szerintem vagy fél litert meg lehetne spórolni úgy, hogy nem is megy rosszabbul!)

    Viszont azzal vitatkoznék, hogy "csak 2 dolog"... Szvsz 3 lesz az, amin a dolgok múlhatnak: benzinszint, alapjárati csavar helyzete, és a pillangószelep végállása. Ezeket kéne visszaállítani oda, hogy durrogós legyen motorféken: na nem nagyon! Csak a maga megszokott vidám módján, amit újságírók is említettek már tesztben.

    Fals levegő megint érdekes kérdés: be van repedezve a szívófalsni, de a gyár már nem gyártja, az importőr szerint meg keresett alkatrész, de nincs. IJB.:O Mondjuk most a roller miatt nem nagyon túrtam a netet motor témában, de amit tudtam, megtettem, méreteket levettem, kerestem, hátha más gyártmánnyal kompatibilis? Egyelőre eredménytelenül.

    Érdekes, hogy eléggé szereled a motort, de a vezérléshez nem nyúlsz...
    Mi érdekeset látsz ebben? Egy rossz mozdulat, egy elbaszott beállítás, és GTK-ra lehet törni a motor belsejét: dugattyú picit összekócolja a szelepeket, és kész.:D Azt már nem hiszem, hogy kifizetném. De legalábbis nem volna miből, szóval TK... Remélem így már érthetőbb, hogy miért nem nyúlok hozzá lelkesen.:) De persze megnézni megnézhetem (valamikor), egyszer vettem már le a szelepfedelet is, annyira nem para, csak le kell "kabátolni" hozzá elég rendesen. Amúgy egyszer már kérdeztem is, hogy mivel jelölted össze a vezérműláncot a fogaskerékkel?:B Valami olajálló filctoll?:R

Új hozzászólás Aktív témák