Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz tothbe #11025 üzenetére

    "...remélem te érted, mi az előtt..."

    Ez gondolom nekem szólt és nem volt szép tőled. Teljesen világos, hogy értesz hozzá, viszont a magyarázatnál alapnak veszed, hogy a többiek is napelemeket szerelnek a hét minden napján.

    De rájöttem, hogy miben beszéltünk el egymás mellett. Te az A-s ÁVK alatt nem azt az ÁVK-t érted, ami jelen pillanatban is (még napelem nélkül) a hálózatomban megtalálható. Hanem egy másik - a napelem rendszer kiépítése során az inverter AC körébe esetleg beiktatandó - ÁVK-ra érted, hogy oda csak a B jó. Így már értelmet nyer a "minden nélkül" és "Az inverternek nem jó a Fi relé" kifejezéseid is.
    Emiatt a hiányzó információ miatt nem volt világos számomra, hogy amennyiben a jelenlegi ÁVK-m elé kötik be az invertert, akkor arra az ÁVK-ra miért lenne hatással az inverter, miért kapcsolja azt le a reggeli induláskor. Azt meg végképp nem értettem, hogy - szintén a meglévő ÁVK-ról beszélve - mögé miért kellene bekötni az invertert hiszen egy ÁVK leoldás esetén a hálózati áramot ugyan lekapcsolja, de az inverter felől nincs leválasztva a ház.

    De most már értelmet nyert minden. :)

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák