Aktív témák
-
Male
nagyúr
Bocsi, elb@sztam, és a videokártyákhoz raktam a topicot :o
Valamelyik házigazda átrakná a 6-osba. Köszi! -
Male
nagyúr
Na egy ilyen DVD írót néztem ki magamnak, csak most nem találom sehol, hogy mi a különbség az ND1300 és az ND1300A között (vagy csak rosszul emlékszem, hogy volt egy A-s változat is -> az egyik butított volt azthiszem).
Vélemények erről az íróról? Azt tudom, hogy az előző DVD írójuk (ND1100) volt a Plextor írója is, szóval az nem lehetett rossz.
Az ND1300 fog írni a Samsung Premium DVD-R lemezeimre vajon? Csak mert van most 10 darabom (rózsaszín :( ), amire jó lenne, ha én írnék valamiket.
A másik lehetőség egy Pio DVR-106, csak az majdnem 10-el drágább, ugyhogy valami nagyon meggyőző kéne, hogy ezt vegyem inkább, ráadásul ennyit meg nem is igazán akarok kiadnbi, szóval lehet, hogy akkor nem lesz semmi.
Honnan lehet tudni, hogy egy írható DVD hányszorosan írható? Van ez a Samsung DVD-R, és sehol sem találom rajta, csak annyi van rajta, hogy Version 2.0, meg hogy DVD-R General.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest