Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Apám!!! 11-14 megával másolja vinyóra át a sony DVD+RW-röl a cuccot hihhhetetlen!! El sem hiszem hogy ilyen piszokul gyors.Ezt le kellett írnom bocsi

-
Bass
addikt
Kicseréltem az optikai meghajtók kábelét igaz nem 40 eresre(nincs ilyenem de majd kipróbálom azzal is) hanem egy új 80 eresre és lőn világosság mintha az egész gép megtáltosodott volna nincs hatalmas leterhelés és a 8x verbatim lemezeket engedi 12x-en írni igaz csak szimulácíóban próbáltam ki (nemtudom mennyire tükrözi a valódi írást)élesben nem fogom mert nem vagyok híve a sebes írásnak,eddig úgy tűnik hogy jó lett.Köszi
-
Bass
addikt
IDE 1 IBM 80gb-os vinyó Master (ez az egy vinyó van bent a gépben)DMA 5 ATA 100 egy hete döredezettségmentesítettem bár az eddigi íróimnál nem csináltam vele egy szálon van egy ATA 133-as rack de üres sőt be sincs kapcsolva ez van az idekábel közepén a vinyó a végén az IDE 2-es csatin van Masteren a DVD+-RW vele egy szálon a dvd-rom slave-en van itt is a master(író)van a szál végén,mind a 2 idecsatornát 80eres kábel táplálja.Meghajtóként először az alaplaphoz kapott drivert használtam de azóta már lekeptam az újat az NV oldaláról. Az alaplap MSI K8N Neo3-FSR (MS-7135) a proci egy AMD64 bit Sempron 3000+.512 Kingston rammal. Ja a vinyó 2 részre van osztva egy C :14gb D a maradék és változó hogy melyikröl írók de ez eddig nem volt gond.
[Szerkesztve] -
Bass
addikt
Mitöl van az hogy marhára leterheli a gépet a dvd írás akár 4x-en is,kb fél perc mire ablakot váltok,mióta megvettem ezt az írót ez van?
-
Bass
addikt
Köv a problémám.Ma vettem egy NEC 4550-es írót ,minden szép és jó csak a vinyóm egyfojtában megy miközben ír.(egyfojtában vílágít a vinyó lámpája)Először azt hittem hogy a 6x írás miatt van (eddig LG 4040b max 4x de ott nem volt ilyen probléma) de egy DVD-RW lemezt megírtam 4x-en és ott is ezt csinálta ráadásul a nero buffere volt hogy stabilan 98% körül volt de volt hogy lement 7%-ra ,lemezt ugyan nem rontott és a tesztek alapján hibátlanok a lemezek.MI lenne 8x vagy méggyorsabb írásnál?
6.6.0.18-as nero van fent,gyári nvidia driverek,eredeti winxp home stb.Névjegyemben van pontos config leírás.Kérdem én normális ez hogy így müxik? Ja 1.07-es bios van az íróban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest