Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Napok óta nem írok sehova a békesség megőrzése végett, itt talán elfér a véleményem, ha már Kulturált beszélgetés van a topik nevében említve.

    Ilyen-olyan módon, de lehetőségem lett mindkét nextgen konzolt megszerezni, kipróbálni.
    Tegnap tudtam venni egy Series X-et. És van egy aspektus, ami mellett nem tudok elmenni a két konzol (PS5 - XSX) összevetésekor. Az a minőség!
    Mint például a csomagolás minősége, a kábelek minősége, az anyaghasználat minősége. A PS5 esetében egyedül a Dual Sense minősége az, ami szerintem veri az Xbox kontrollerét. De minden másban a Microsoft nagyon kitett magáért. A PS5 után, felnyitva az XSX dobozát, konkrétan mondtam hangosan, hogy WoW! És ez, különösen nálam egy elég jó dolog így kezdésnek.
    Aztán maguk a konzolok. Kivéve a Monolith-ot a dobozból, megint wow, mert kicsi, de mint ha ólommal lenne kiöntve, van benne anyag. Jól néz ki ahogy van. (Én nagyon szeretem a 2001: A Space Odyssey filmet. :D) A PS5-öt miután kiszenvedtem a dobozból, első gondolatom, hogy ÓRIÁSI. És a gallér tök jópofa, jó kiállású konzol, de kicsit recseg, kicsit ropog. A könnyen leszedhető oldallapok miatt. És tényleg tetszik a dizájn. De még 2 nap múlva is ha ránéztem, az volt az első gondolatom, hogy ez baromi nagy, és nem az, hogy de szép.

    Szóval a dizájn nálam simán lehetne egál, ha a PS5 egy kicsit kisebb lenne.

    Sok minden mással nem tudok még szolgálni. Talán a Ps5 menürendszere jobban bejön. De egyik se tetszik igazán. Az Xbox-é eléggé nem. De megszokás kérdése, majd az idő eldönti. A PS5 menüjével is voltak gondjaim azért.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák