Új hozzászólás Aktív témák

  • Murphistic

    aktív tag

    Sziasztok!

    Azt hiszem ilyen már mással is előfordult: üdítő került a notebookomra ( HP 530-as ) . A gép be volt kapcsolva amikor történt. Először azt hittem, hogy csak a gép elejére került és azt elkezdtem törölgetni, majd mikor észrevettem, hogy a hangszórónál valószínűleg folyik be a szmötyi már kis kapcsolt a képernyő majd a gép is.

    Gyorsan kikaptam az akksit, áramtalanítottam majd lefelé fordítva az asztal szélére raktam. Ezután szétszedtem és úgy tűnt, hogy csak a bekapcsoló gomb panelja és burkolata valamint a hangszóró lett ragadós, meg persze a billentyűzet. A burkolatot és a panelt csapvízzel óvatosan lemostam és megszárítottam, a billentyűzetet nedves zsebkendővel megtörölgettem.

    Összerakás után működik a notebook. A kérdésem az, hogy mit rontottam el még azon kívül, hogy leöntöttem a notebookot. Esetleg kell még valamit tennem, hogy nehogy mégis gond legyen. A tippem egyébként az, hogy azért kapcsolt ki, mert zárlatos lett a bekapcsoló gomb és úgy érzékelte, hogy folyamatosan nyomva tartottam.

    A hangszórót inkább nem is raktam vissza, nehogy az okozzon galibát.

    Előre is köszönöm a válaszokat és elnézést az n+1 -ik notebook leöntős kérdésért, csak félek, hogy valamire nem figyeltem.

    "A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

Új hozzászólás Aktív témák