Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Lortech #55054 üzenetére

    Angulart kb 1.5 evig hasznaltam, hasznalok, expert nem vagyok meg benne, de tudok benne fejleszteni. React jobban bejon, de ahhoz tenyleg csak 1 honapot szagoltam. Mint irtam , pont a legrosszabbkor mentem el szulni, pedig csak 10 honapot hagytam ki, megis gyokeresen felfordult a frontend. Amugy full stack vagyok. Sass es less elegge megy , Grunt es gulp, npm felhasznaloi ( telepites, hozzaadas, nem nullarol epites) szinten megy. Mid level -senior vagyok.

    Egyebkent tenyleg nem maxoltam ki. Ugyanis evekig fontosabb volt a csapat, minthogy iszonyatjo fizetesem legyen. Ezert nem valtottam. Aztan jott a kisfiunk, akkor meg amiatt nem volt erdemes valtani. Na a csapatom odalett, az ebook projektet felszamoltak, a wasteless project veget ert, a foodsafetyn ideiglenesne raktak be, hetfotol konkretan nem tudom mit fogok csinalni... De tenyleg. Tehat most lenne lehetoseg nagyot dobbantani, de most megint ugy nez ki nem fogok tudni. Nem hiszem ugyanis , hogy jo neven venne az uj ceg, ha 8 honap mulva azt mondanam, bocsi , en par honapra lelepek.
    Igy egyelore esmt noszogatom, o valtson inkabb, o is elegge alulfizetett

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák