Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz concret_hp #56215 üzenetére

    Megjelenik, de mint irtam nem olyan egyszeru azert beszerezni. Nekem nagy kedvenc a fekete erdei sonka, es meg jopar a nemeteknel tok egyszeruen elerheto termek, ennek ellenere itt azert utana kell jarni.

    Pontositanek: inkabb kontinentalisnak mondanam, mert bar elerhetoek a kulonbozo francia es holland sajtok is, azert a polcok nagy reszet cheddar , leicester, gloucester sajt teszi ki. Nem panaszkodas, de nekem ezek nem a kedvenceim.

    Jofele trappista jellegu sajtot, vagy edamit maasdamert tok nehez talalni brit boltban. A sainsburys/tesco pl x millio fele indiai kajat arul, kontinentalis a felet sem teszi ki az indiainak...

    Tok szomoru, hogy mikozben ugye az egyik ilyen retailernel dolgozom, kenytelen vagyok aldiba/lidlbe menni, ha normalis, az izlesemnek megfelelo elelmiszert szeretnek. ( de tv paprika meg mondjuk ott sincs, mig Nemetorszagban siman kapsz)

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák