Új hozzászólás Aktív témák

  • w.miki

    veterán

    látom off topik, nem tudom azért ide tehetem-e, volt már ebből bajom.
    De meg akarom osztani, mert szerintem vicces.
    A vicc topikba meg nem fér bele, mert vulgáris.
    Ha nem ide illő töröljétek
    Index 404-es oldala ezt dobta:

    Üdvözlöm kedves uram!
    Elnézését kérem, hogy zavarom miközben próbálok illedelmes lenni, akár egy 18. században élő markáns, frappánsul kifinomult modorú melanzsos úriember. Éppen csak szeretném kifejteni önnek a szerény véleményemet az ön által vezetett index.hu internetes hírportálról.
    Szerény véleményem a következő. Ez Magyarországon a legundorítóbb anarchista, mocskolódó, ízléstelen és kúltúraromboló oldal ami az világhálón van. Rentgeteg cikket olvastam és folyton folyvást elszörnyedtem. Katasztrófa! A cikkek a cikkek szerzőit minősítik, ebből ítélve szinte (kisebb kivétellel) az egész szerkesztőség egy utolsó tróger, tudatlan, rosszindulítú, pofátlan, tahó (ide jelzőnek írhatnám még: ,,tuskó" ,,paraszt" ,,bunkó"), szellemileg társadalmon kívüli, normális emberek közé nemvaló csürhe.
    Mindazonálltal szeretném ha ti faszkalapok, megdöglenétek! Gondolom semelyikőtök sem rákos beteg, vagy ha igen annak szívből örülök. De az ATV-n sokszor van egy úgynevezett Herinda roma származású jósnő (mondhatnánk boszorkány). Ma este felhívom adáson kívül és megátkoztatom mindennyiotokat! Remélem hamar meghaltok, mivel ilyen emberekre nincs szügsége a társadalmunknak!

    Továbbá bocsánatot kérnék, hogy a végére letegeztelek, de rájöttem, hogy egy ekkora tanulatlan moslékarcú faszt nemfogok illedelmesen magázni.

    Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

Új hozzászólás Aktív témák