Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    Mesélek egy történetet ami talán segít megvilágítani miért nő a napi halálozási szám.
    A történet egy messzi-messzi galaxis, egy messzi-messzi bolygójának egy messzi-messzi falu egy eldugott kisboltjáról szól. Családi vállalkozás, apjuk és anyjuk egy pultos segítségével mindent megold, így marad nekik annyi bevétel a végén amiért még megéri csinálni. Sok környékbeli öreg jár hozzájuk, mert kedvesek és bizony néha-néha jól jön ha hó elejéig felírják a vásárlást ha nem telik.
    Na elég az hozzá, hogy kitört a pándémia és hát tudjuk hogy szedi az áldozatait válogatás nélkül - ezért a bolt tulajdonosa úgy döntött, hogy mindhárom ott dolgozónak kéthetente megcsináltatja a tesztet biztos ami biztos. Ahogy kellett minden vevőre rá is szóltak hogy "Maszk, a kurv@anyád!" és így rendben is mentek a dolgok. Amíg ki nem derült, hogy bizony nem is olyan régen a tulajnak és nejének pozitív lett a tesztje - és ennek ellenére végig a boltban dolgoztak.
    Mindenki ossza be magának a fiktív történetet. Bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve lehet hiszen nem lehet senki ilyen hülye. :O

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák