PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jaja, nekem is bevillant, megtört kábelnél láttam párszor ilyet. A helyzet az, hogy p3-as gépben volt a cucc, mikor történhetett a baki, de akkor nem használtam. A kábelt nagyon bele kellett gyömöszölni, mert a hdd is rajta volt, a ház meg korlátos hely terén. Ma dobtam át a nagy konfigba, és ez fogadott... slave-en volt a p3-omban, itt masteren be se bootolt a gép ha az odd volt rajta, reggel néztem. Az író neve kérdőjeles volt az eszközkezelőben, 1x olyan nevet is kiírt rá, hogy pio@112d krixkrax
Most nem tudom szétkapni a gépet, hogy másik kábellal is megnézzem, mert mennie kell, ha végeztem kábelpróba. Kösz a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest