Új hozzászólás Aktív témák

  • pmonitor

    aktív tag

    válasz Ispy #18011 üzenetére

    >Semmivel sem bonyolultabb programozónak menni, mint lakatosnak vagy burkolónak,
    Viszont a díjazása ég és föld 1 programozónak, meg 1 lakatosnak vagy burkolónak. De ugyanez igaz pl. a DJ-kre is. Nagyon jó hallgatni, amit csinálnak, meg hallgatójuk is vagyok szívesen. Meg azzal is egyetértek, hogy az is 1 munka. Csak amikor azt mondja, hogy a rezidenciámra megyek, akkor néha elmélázom, hogy vajh hogy is van ez?
    Na, vissza az elméleti/gyakorlati programozáshoz. Természetesen gyakorlat nincs elmélet nélkül, ugyanakkor a gyakorlati megvalósítás magában foglalja az elméletet is. Viszont sztem. az elméletet nem érdemes túlzásba vinni, mert árt az egészségnek(ami nekem amúgy sincs, sajnos... De most nem erre gondoltam, hanem szólásmondásnak szántam).
    Pl. az én értékrendszeremben az itt lévő, Simon Mourier és Eli Burke által szerkesztett kód sokkal többet ér, mint pl. ez. Holott természetesen mind1ik mögött van teljesítmény.
    De ez a kedvencem.
    >Kulcsszavak: bin packing problem, FFD algorithm, one dimensional knapsack problem, nyilvános kulcsú kriptográfia
    >Írtam VBA-ban (Excel) egy gyakorlatban is használható (eddig bevált) optimalizáló rutint (rekurzív hívásokkal, mohó sorbarendezéssel, maximalizált számú és -idejű függvényhívással, 5-szörös optimalizálás futással),

    Csak úgy röpködnek az idegen kifejezések, miközben csak a probléma lényegéről fogalma sem volt...

    http://www.bferi.hu/download.php ; http://bferi.hu/egyeb.php

Új hozzászólás Aktív témák