Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Objektív téma.

    Vannak webcímeim, amik letöltenek weblapot. A weblapot parsingolni szeretném, és csak a szöveg részek kellenek belőle elkülönítve. A weblapon amik külön vannak, maradjanak külön. Például soronként elválasztva, vagy üres sorral közöttük, vagy valami. Szöveg kereső robotot szeretnék etetni azzal, mint bemenettel.

    Egykoron mintha létezett volna webböngészőkben olyan lehetőség, hogy weboldal lementése ms-dos szövegként. Most néztem google chrome 107.0.5304.122 Menu / More tools / Save page as... - nincsen ott olyan opció. Html-t ment, parsingolni nem parsingol.

    Elérhető parsing funkció bármilyen felületen? Mittudomén valami javascript stuff, amit böngészőben kell futtatnom, meg webszervert kell írnom mellé, hogy a címeket oda-vissza dobáljam a kimenettel együtt, aztán még webszerverről külön rakni további feldolgozásra, vagy akárhogyan drótozva-gányolva elérhető-e a funkció egyszerűbben, mint hogy nekem kelljen egy egész web kliens engine-t írnom? Ingyenes / licencelt, mi a legjobb lehetőségem? Vagy egyáltalán bármi?

    A tippeket köszönöm.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák