Új hozzászólás Aktív témák

  • gumicukor89

    csendes tag

    válasz wassermann #6174 üzenetére

    Én ezt a tunert vettem meg: [link], ezzel megy a raspberry pi. Annyi baja van, hogy iszonyat mód melegszik, aktív hűtés kell neki, viszont 1700 pénzért szerintem egyáltalán nem sok. Az viszont érdekes, hogy a netbook-omba (Acer Aspire One) bedugva és VLC player-rel használva sokkal jobban megy, tehát élvezhetőbb az adás, mint raspberry-vel használva.

    Viszont az USB HUB-om [link] meg nem akar együtt menni a rpi-vel költözés óta, muszáj volt visszaállnom egy használaton kívüli monitor hub-jára. Még nem tudom hol a hiba, kettő külön adapterről megy a gépezet, és a hub adapterje félig meddig táplálja a rpi-t is (tehát bekapcsol az rpi, de a hálókártya, stb. nem indul el.) Az adapterrel nincs baj, mert az 5 voltot leadja. Ha lesz időm, akkor egy AT-s táp 5 V-os ágát befogom. B tervem az, hogy egy összetört monitor hub-ját kioperálom és azt építem be.

    Tervezem azt is, hogy a raspBMC mellett kipróbálom az Openelec-et is, de ehhez még kell egy kis idő. Ez a Tvheadend nagyon kifogott rajtam, jobban szeretek szerelni, mint a "programozással", a szoftveres részével foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák